Zasouvací dveře - víc prostoru pro vás

Otočným i skládacím dveřím v bytech, domech i kancelářských prostorách už několik let také u nás úspěšně konkurují dveře zasouvací. Průmyslový systém, který zavírání a otevírání mění na vysouvání a zasouvání, byl vyvinut koncem 60. let v Itálii a nabízí velmi zajímavé, elegantní a účelné možnosti bezbariérového členění prostoru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zatímco klasická dveřní křídla zabírají prostor, který nemůžete jinak využít, zasouvací dveře, které se zasouvají do příčky za pomoci stavebních pouzder, tvoří potřebný bezbariérový předěl, aniž by vytvářely jakoukoli mrtvou zónu. Jsou esteticky velmi příjemným prvkem, který umožní plně využít plochu celého bytu.

Společnost J.A.P., která dodává své výrobky na zahraniční i tuzemský trh, nabízí stavební pouzdra vyrobená z profilovaného plechu za dostupnou cenu, přičemž jejich kvalitu garantuje desetiletou záruční lhůtou. Stavební pouzdra JAP mohou být umístěna ve zděné příčce, sádrokartonu, VELOXu, ale i v panelu; je ovšem nutno počítat s prostorem pro ně při stavbě či rekonstrukci domu nebo bytu. Vyrábějí se v několika typových rozměrech, na objednávku si u firmy J.A.P. můžete pořídit i pouzdra atypická.


                        


Možnosti, jak využít stavebních pouzder JAP k získání prostoru ve vašem bytě či kanceláři, jsou neomezené. Firma spolupracuje s předními tuzemskými i zahraničními výrobci dveří a její odborní pracovníci vám ochotně poskytnou kvalifikovanou konzultaci o všech nutných technických detailech.


Obrázky: J.A.P., spol. s r.o. a SAPELI a.s.

18.10.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444