Zase ten úklid aneb čištění sprchového koutu je tak jednoduché!

Úklid koupelny a čištění sprchového koutu bývá mnohdy noční můrou a proto ho spousta lidí odkládá. Přirozeně nejdůležitějším aspektem pro snadné čištění je již samotný výběr sprchového koutu. SanSwiss vyrábí sprchové kouty s antiplakovou úpravou skla a praktickými detaily pro snadnou údržbu (vyklapávací systém u posuvných dveří sprchových zástěn řady TOP-LINE a PUR LIGHT S, na vnitřní straně zapuštěné panty u sprchových koutů MELIA, PUR, ESCURA, SWING-LINE F).

Nezapomínejme ani na sprchové vaničky. U sprchových vaniček ILA je dvoukomorový sifon umožňující snadné a rychlé vrchní čištění. Vlastnosti materiálu vaničky a jejího povrchu (kompozitní litý mramor na povrchu opatřený speciální povrchovou úpravou Gelcoat), který přichází do styku s vodou, umožňují čistitelnost vaničky nejméně 20 let. Povrch vaničky je dokonale hladký, nenasákavý a bez nepřístupných rohů, které by zhoršovaly čistitelnost.
 
Pro dokonalou údržbu sprchového koutu používejte výhradně čisticí prostředky, které jsou určeny právě k čištění sprchových koutů. K odstranění usazené špíny a vodního kamene doporučujeme vysoce účinný čisticí prostředek Power Cleaner od společnosti SanSwiss. Výrobek je určen především pro čištění skel s antiplakovou úpravou Aquaperle. Na dočištění skla – respektive pro trvale zářivý lesk - lze použít Glass Cleaner. Již žádné šmouhy, pouze čistá a lesklá sprchová zástěna!
 
V nabídce společnosti SanSwiss naleznete i čisticí a zároveň pečující prostředek Protect Cleaner. Tento výrobek je u zákazníků nejoblíbenější, pro jeho účinek i péči – určeno na profily i skla s Aquaperle. Bonusem je příjemně svěží vůně ve Vaší koupelně a v neposlední řadě i příznivá cena.

Novinkou v sortimentu společnosti SanSwiss je luxusní kovová stěrka, dodávaná s praktickými držáky.
 
 
Díky praktickým pomocníkům od společnosti SanSwiss bude Vaše koupelna vypadat stále jako nová. A úklid koupelny se stane příjemnou a rychlou záležitostí.
23.07.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444