Záruka kvalitního bydlení má jméno POROTHERM DŮM Wienerberger

Individuální řešení stavby vašeho nového domova s pomocí profesionálů v oboru je nyní snadné a maximálně výhodné! Exkluzivní program POROTHERM DŮM Wienerberger pro vás připravil nepřeberné množství benefitů, které vám, alespoň co se týče stavby domu, usnadní život.

Vyberte si z 80-ti typových projektů se slevou 50 %. Program vám zajistí proškolenou stavební firmu, poskytne kvalitní materiály i záruku ve výši 250.000 Kč. Navíc získáte certifikát kvality od nezávislé společnosti CSI nebo TZÚS.

Pozorně sledujte výhody stavby domu v programu POROTHERM DŮM Wienerberger:

50 % sleva na projekt

Vyberte si a zakupte jeden z 80-ti vybraných typových projektů rodinných domů. Moderně architektonicky náročné stavební řešení nebo tradiční provedení rodinného domu? Nic není nemožné… Certifikovaná společnost G SERVIS CZ s.r.o. zabývající se projekcí rodinných domů zaručuje jedinečnost, ale také jistotu kvalitního zpracování. Navíc nyní pro registrované klienty nabízí 50% slevu na projekt, který si sami zvolíte.

Záruka kvality

Hlavními pilíři při stavbě domu jsou bezesporu použité materiály a výběr stavební firmy. V tomto ohledu se spolehněte na partnery programu POROTHERM DŮM Wienerberger, kteří nabízí přední značky a dodavatele špičkových stavebních materiálů společně s prověřenými a proškolenými stavebními společnostmi. S naší pomocí se vám nestane, že si zakoupíte nekvalitní či předražený materiál, nebo svěříte stavbu svého domu firmě, která nesplní to, co předem slíbila.

Jistota je jistota

Pokud se stane, že bude na stavební firmu vyhlášen konkurz, případně dojde k likvidaci této firmy v průběhu stavby vašeho domu, nezoufejte! Díky garanční listině programu POROTHERM DŮM Wienerberger by v tomto případě nová stavební firma získala úhradu prokázaných vícenákladů na převzetí stavby domu až do výše 250.000 Kč.

Zdarma certifikát

Chtějte důkaz, že je vše tak, jak jste si objednali a zaplatili! Po dokončení stavby prověří nezávislá společnosti CSI nebo TZÚS veškerá požadovaná kritéria jakosti a při kladném výsledku vystaví certifikát prokazující 100 % výsledek.

Zaregistrujte se k bezplatné konzultaci a začněte využívat výhod časově omezeného programu POROTHERM DŮM Wienerberger ještě dnes – zde.
10.06.2016 | PR
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444