Žárovka s mikrovlnným senzorem - ideální řešení do chodby

Řešíte, jak osvětlit dlouhou chodbu v rodinném domě nebo bytě, aniž byste museli při procházení vždy hledat vypínač? Při pohledu na nevzhledný senzor pohybu obracíte oči v sloup a doufáte, že najdete hezčí a méně složité řešení? Našli jsme ho za vás.

Obyčejná a přitom chytrá žárovka

Na první pohled vypadá jako klasická LED žárovka, ale uvnitř skrývá mnohem větší potenciál. LED žárovka Fulgur 7W 4000K totiž disponuje svým vlastním mikrovlnným senzorem skrytým v samotné žárovce. Oproti klasické žárovce tak dokáže ušetřit až 85 % elektrické energie. Světelný výkon je přitom stejný jako u 40W žárovky.

Žárovka se sepne při šeru – zhruba kolem 8 až 10 lux. Při jakémkoli pohybu se žárovka automaticky rozsvítí, není tedy nutné, abyste zběsile mávali rukama. Svítit přitom zůstane přibližně 20 vteřin. Pokud se bude v místnosti i nadále někdo pohybovat, pak bude žárovka svítit stále. Jakmile z místnosti odejdete a žárovka už nerozpozná žádný pohyb, počká 20 vteřin a pak teprve zhasne.

Aby vše fungovalo tak, jak má, je potřeba, aby byl vypínač osvětlení, ke kterému je žárovka nainstalována, sepnutý. V opačném případě se vám žárovka jednoduše nerozsvítí.

Žárovka vás zaujala, ale bojíte se, že ji budete muset namontovat samotnou a váš cit pro estetiku bude trpět? Nemějte obavy. I když žárovku ukryjete do svítidla pod stínítko, vše bude fungovat tak, jak má.

Chcete se o možných řešení osvětlení vašeho interiéru dozvědět více? Sledujete blog odborníků na svítidla a osvětlení Fulgur.
 
16.06.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444