Zařizujete koupelnu? Inspirujte se trendem černých koupelnových doplňků!

Koupelnová kóje vystavená na showroomu Keraservis Brno

Koupelnová kóje vystavená na showroomu Keraservis Brno

Při zařizování koupelny je to především o inspiraci - jaký styl by odpovídal vaší domácnosti a které vybavení koupelny se nejvíce shoduje s vašimi potřebami. Trendem posledních let se ukazují černé koupelnové doplňky. A v jejich kombinaci i další koupelnové vybavení. Černé se ale vůbec nemusíte bát! Je trendy, designová a ve správné kombinaci vytvoří dokonalou atmosféru v koupelně.

Nejprve si ujasnit, co chceme...

Pokud už máte jasnou představu, jak by měla vaše koupelna vypadat, tak se stačí jen inspirovat koupelnovými doplňky. Pokud si ale nejste jistí, kterého stylu se při rekonstrukci či realizaci koupelny držet, stačí se obrátit na odborníky, kteří vám s návrhem rádi pomůžou. Práce designérů koupelen začíná rozhovorem s vámi. Jestli máte nějakou představu, jaké barvy a materiály máte rádi a také jakým prostorem na koupelnu disponujete. Po krátkém rozhovoru vás designér provede nabídkou a vy si vyberete to, co by se vám nejvíce líbilo. Následně se vytvoří 3D vizualizace a po jejím odsouhlasení už nezbývá nic jiného, než se pustit do realizace.
Jak taková spolupráce probíhá s firmou Keraservis, se můžete přesvědčit sami ve VIDEU:

Výběr koupelnového vybavení

Nabídka obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků do koupelny je opravdu široká. Můžete vybírat mezi různými materiály, barvami i provedeními. Co ale přece jenom zaujme na první pohled, tak jsou barvy. Ať už dáváte přednost klasické bílé koupelně, nebo máte raději zemité tóny a do prostor relaxace volíte neutrální prostředí, anebo rádi experimentujete, výběr je jen na vás.

Můžete si ale být jisti, že černá v koupelně nemusí hned znamenat extrémní pojetí. Ta nejlepší atmosféra koupelny je totiž schována v detailech. Těmi můžou být různé pohárky nebo mýdlenky, poličky, háčky a věšáky nebo třeba designové topení. Inspirovat se můžete u značek Keuco, Nimco nebo Smedbo. Detailní provedení koupelnových doplňků, které má styl!
 

Vana Memento a koupelnový nábytek Villeroy & Boch

 

Aby černá černou byla!

Říkáte si, že s tvrdou vodou černá moc dlouho černou v koupelně nezůstane? I na to výrobci mysleli. Výrobky jsou proto ošetřeny speciální antiadhezivní vrstvou, která omezuje usazování špíny a vodního kamene, který by tento jedinečný designový zážitek mohl ničit. Do své koupelny si tak beze strachu můžete vybrat i černé sanitární zařízení - vany, umyvadla i toalety od Villeroy & Boch jsou doslova ztělesněním designové kvality.
 
Koupelnové doplňky KEUCO a topení do koupelny TERMA
 
Tak co říkáte? Už máte jasno v tom, jaké budou obklady, dlažba, sanita i doplňky? Pokud přece jenom tápete, stačí navštívit jedno z koupelnových studií Keraservis - v Praze, Brně nebo Ostravě. Specialisté vám na stylových showroomech rádi poradí i s tím nejmenším detailem nebo udělají návrh celé koupelny. A pokud se chcete jenom inspirovat, stačí navštívit stránku www.keraservis.cz - tam najdete nepřeberné množství inspirace produktů, realizací koupelen i odborných rad.
 
3 D vizualizace koupelny
 
17.07.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444