Zapomeňte na nudu, je tu KARE!

Se značkou KARE DESIGN můžete mít originální interiér přesně podle vašeho vkusu. Za dveřmi vašeho domu či bytu můžete zažít dobrodružství přesně podle vaší fantazie. S designovou značkou KARE totiž přichází designový nábytek a bytové doplňky, které dodají vašemu domovu tu pravou atmosféru. Zvolte si svůj příběh a emoce, nyní je to pouze na vás.

Nejlepší bytový design

Pro interiér, který bude sedět na míru vašim potřebám a náladám, je třeba široká nabídka, ve které naleznete všechno, ať už jste rocker, milujete životem a adrenalinem překypující Las Vegas nebo žijete ve snových romantických příbězích. Značka KARE přináší přes 1 500 nových produktů ročně, které navrhují nejlepší bytoví zahraniční designeři. Rozmanitá nabídka je opravdu bohatá. Nezáleží, zda své já vyjádříte retrem, jednoduchými liniemi moderny nebo vás oslovuje průmyslový design.

Zapomeňte na katalogový nábytek

Individuální interiér, který nenaleznete v žádném katalogu a bude jen váš, to je KARE DESIGN. Přináší inspiraci nejen do domácností jednotlivcům a rodinám, ale také do komerčních prostor, jako jsou restaurace, salóny, kanceláře a hotely. Nelze se proto divit, že mezi klienty, kteří si KARE oblíbili, patří i společnosti, jež jsou jedničkami ve svém oboru: Red Bull, Yahoo, Google, TV Nova i Óčko. Staňte se majitelem originálního nábytku a doplňků i vy.
19.08.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444