Zaostřeno na kvalitu nábytku

Židle firmy Bonardo

Židle firmy Bonardo

„Stále nejsou dodržovány §8 a §10 zákona č. 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele, jehož obsahem je zákaz klamání spotřebitele,“ zdůrazňují pořadatelé semináře věnovaného reklamačnímu řízení a  kvalitě nábytku. Tento seminář je součástí celoročního doprovodného programu mezinárodního veletrhu bydlení Brno MOBITEX 2005 a uskuteční se 2. února  ve výškové budově BVV.

Hlavními přednášejícími budou odborní pracovníci z Inspektorátu České obchodní inspekce Brno, z odboru ochrany spotřebitelů Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a z občanského sdružení spotřebitelů TEST.

Organizátoři semináře Cech čalouníků a dekoratérů a společnost Veletrhy Brno nabízejí účast všem výrobcům, dovozcům, prodejcům, designérům, architektům, pedagogům, studentům i novinářům a dalším zájemcům, kteří si potřebují zpřesnit znalosti v dané problematice a vyhnout se zbytečným reklamacím. Součástí tohoto únorového semináře bude mj. rovněž přednáška designérky Adély Krbůškové, která přinese poznatky o nových trendech v oblasti bydlení a zejména bytového textilu inspirované zahraničními veletrhy Abitare il Tempo Verona a HEIMTEXTIL Frankfurt.
K doprovodnému programu veletrhu MOBITEX 2005  připravuje Cech čalouníků a dekoratérů projekt nazvaný „Zdravé bydlení, zdravá kancelář, zdravá kuchyně, zdravé sezení, zdravé ležení“, který vyvrcholí  přímo v průběhu veletrhu (18.-19.3. 2005) sérií přednášek určenou široké veřejnosti. Jeho cílem je přispět k co nejlepší obecné informovanosti spotřebitelů o zásadách zdravého bydlení. Cech však pro

rok 2005 připravuje také řadu odborných akcí, mj. exkurze do výrobního závodu Wiesner Hager Bohemia Humpolec, do Zkušebního ústavu lehkého průmyslu v Českých Budějovicích aj.

Informace o semináři a přihláška ke stažení zde.
10.01.2005 | redakce
  • Cech čalouníků a dekoratérů

    Cech čalouníků a dekoratérů sdružuje výrobce čalouněného nábytku i jiných čalouněných výrobků a dekorací, dodavatele, prodejce, autorizované osoby a odborné školy všech stupňů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444