Zaměřeno na ergonomii dětského nábytku

MOLL představil novinky na IMM Cologne 2019

Třetí lednový týden v německém Kolíně nad Rýnem opět patřil největšímu veletrhu IMM Cologne 2019, na kterém byly představeny aktuální trendy v nábytku a designu. Mezi vystavovateli nechyběla německá firma MOLL, výrobce rostoucího nábytku pro děti a dospělé, která návštěvníkům představila novinky a zdůraznila tak potřebu řešit ergonomii u dětského nábytku.

S důrazem na ergonomii německý výrobce MOLL představil stoly s regulovatelnou výškou, možností nastavení sklonu pracovní desky a s novými funkcemi pro ještě vyšší komfort. V čem MOLL návštěvníky veletrhu IMM Cologne překvapil?

Champion Express se vám přizpůsobí dřív, než řeknete jedna

Stůl a židle Champion Express nabízejí obrovský rozsah možností nastavení tak, aby nábytek skutečně vyhovoval každé velikosti těla, a to i když dítě sedí, nebo dokonce stojí. Stůl z řady Champion Express lze jednoduše zvednout do výšky za méně než 1 sekundu. Pokud máte děti, moc dobře víte, jak je rychlá změna mezi sezením, stáním a pohybem mimořádně užitečná. 
 

Stůl Winner nově pro praváky i leváky

Aby pracovní stůl dítěti vyhovoval, musí přesně kopírovat jeho tělesné dispozice. Proto stoly MOLL disponují pracovní deskou s možností nastavení výšky a sklonu. Na světovém veletrhu IMM Cologne  2019 byl představen stůl Winner inovovaný o další vychytávku, a tou je možnost přizpůsobení se levákovi i pravákovi v rámci jednoho stolu. Díky variabilitě bude stůl Winner vhodný pro všechny jeho uživatele, i když každý bude psát jinou rukou. 
 

Champion Compact nabízí řešení pro malé dětské pokoje

Pokud stojíte před nelehkým úkolem jak vybavit dětský pokoj na malé ploše, vyplatí se nad nákupem nábytku o to více přemýšlet. Vybírejte vybavení co nejvíce flexibilní a multifunkční. Jedině tak může nábytek posloužit všem sourozencům, v každém věku a při různých činnostech. Ušetříte prostor, peníze a dětem vytvoříte prostředí šité na míru. Dobrou volbou je stůl Champion Compact, který je nyní ještě o 30 cm užší než jeho "velký bratr", a přitom si zachovává veškeré své přednosti. 

 


Protože na světle záleží

Vedle kvalitního stolu a židle je dalším důležitým prvkem v dětském pokoji světlo. MOLL proto k pracovnímu stolu nabízí extrémně flexibilní stolní lampu Flexlight. Je nenápadná, elegantní a pro dětské oči šetrná, protože vydává teplé bílé světlo, vhodné pro čtení i psaní. Díky pohyblivému kloubu je snadné nastavit světlo přesně tak, aby si dítě při žádné činnosti nestínilo. Lampu Flexlight pro dětské stoly oceníte také pro její funkci nabíjení mobilních telefonů nebo tabletů. Dětská lampa je vhodná také k jemnému, orientačnímu nočnímu osvětlení, prostřednictvím tlačítka můžete osvětlení ztlumit ze 100 % na pouhých 5%. Její design je nadčasový, a tak poslouží stejně prvňáčkovi i studentovi na střední škole.

Podívejte se na video s novinkami společnosti MOLL, které představila na veletrhu IMM Cologne: 


30.01.2019 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444