Základní kancelářské potřeby, které by neměly chybět v žádné domácnosti

Náročné období spojené s pandemickými opatřeními v posledních měsících mnohé z nás přivedlo z prostředí vybavené kanceláře domů. Zjistili jsme o sobě, že se umíme přizpůsobit novým podmínkám, ale ne každý domov byl na proměnu v kancelář dostatečně vybaven. Ptáte se, jak si i doma užít legraci s pomůckami, které nám běžně slouží především v kanceláři?

Na základě analýzy nejčastěji poptávaných produktů, jsme pro vás vybrali 5 absolutních favoritů, kteří vám doma prostě nesmí chybět. Máte je všechny?

LEPIDLA
Druhů a konzistencí lepidel je nepřeberné množství. Všichni si ještě ze školy pamatujeme lepicí pastu v tubě. Dnes je však v kurzu třeba lepidlo ve spreji nebo ve formě rolleru. A to se při tvoření určitě bude hodit. Při tvoření nejen s papírem bude dobré lepidlo váš nejlepší kamarád.  
 
RAZÍTKA
Ušetří váš čas i energii. Správné firemní razítko obsahuje název firmy, plnou adresu, číslo popisné/orientační, poštovní směrovací kód, město, IČO/DIČ a případně může obsahovat také e-mail, telefon nebo třeba QR kód. Osobní razítko můžete využít třeba při geocachingu. Na něm pak může být třeba vzkaz: Byli jsme tu, ahoj!
 
NŮŽKY
Bez jejich pomoci se jen těžko obejdete. Kreativní rodiče vědí, že je dobré mít nůžky při tvoření s dětmi hezky po ruce. Avšak pozor, nesprávným použitím se mohou nůžky ztupit. Proto je dobré vybírat si nůžky podle účelu. Nůžky pro děti poznáte podle kulaté špičky. Pro nadšené výtvarnice existují nůžky, které mají různě upravené čepele. Výsledkem takového střihu je velmi efektní ozdobný okraj. Například s krejčovskými nůžkami na látku nikdy nestříhejte jiný materiál. Tyto nůžky byste snadno ztupili.
 
SEŠÍVAČKA a DĚROVAČKA
Sešívačka, tato šedá eminence každé kanceláře, ovládne pracovní stůl i u vás doma. Je skvělou zprávou, že sešívačka nemusí dodržovat dvoumetrové rozestupy. Naopak je u ní žádoucí, aby to, čeho se dotkne, drželo velmi těsně pospolu. Její věrná přítelkyně, děrovačka, vám pomůže zatřídit si vše do správného šanonu. Díky dobře nastavenému pravítku, které v sobě děrovačky mají, budete mít všechny faktury či jiné dokumenty založeny ve stejné výšce. Děti ji doma ocení kdykoliv, kdy jim dovolíte vyprázdnit vykrojená kolečka nasbíraná v zásobníku. 

 
LEPICÍ PÁSKY
Jsou různé. Je to taková první pomoc. Saháme po ní vždy, když je potřeba něco polepit, přilepit či slepit. Jsou tak trochu jako ženy. Mohou být průhledné, či tajemně neprůhledné, neviditelné, oslnivě lesklé, matné, široké či tenké. Je nepřeberně mnoho možností použití. Nejoblíbenější období lepicích pásek je bez debaty prosinec. Tušíte proč?

Toto jsou hlavní členové vaší povinné „home office“ výbavy. Máte je doma k dispozici?
 
23.04.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444