Zahradní nábytek pro příjemné posezení

Všichni jsme netrpělivě očekávali příchod prvních jarních dnů a s nimi přichází i otázka, jak strávíme letošní léto na terase, balkonu či zahradě. Je ideální čas na nákup zahradního nábytku, kterého je na trhu nepřeberné množství, nabídka materiálů je velmi široká. Stále se najdou klienti, kteří dávají přednost klasickému nábytku z exotického dřeva, ale trh dnes nabízí mnohem víc.

Kvalitní nábytek odolá i výkyvům teplot

Nejpřevratnějším materiálem pro exteriérové použití, který byl v posledních letech uveden na trh je Resysta. Materiál je vhodný pro zahradní nábytek, podlahy, lodě, sauny. Splňuje technické a ekologické požadavky budoucnosti. Převratné hybridní vlákno Resysta je vytvořeno z 60% tvrdých rozemletých rýžových slupek, 22% soli, 18% minerálního oleje. Toto složení je šetrné vůči životnímu prostředí a zároveň extrémně odolné vůči vnějším vlivům, jako slunce, déšť, sníh, slaná voda. Povrch je na pohled i na omak k nerozeznání od exotického dřeva, s výrazným rozdílem v údržbě - není jej nutné jakkoli impregnovat ani olejovat. Zachovává si po dlouhá léta svoji barevnost i vzhled, k dostání je v několika barevných odstínech.
Protože na materiálu záleží

Dokonalý v každém prostředí a neméně oblíbený, je nábytek z dalšího technicky vyspělého vlákna - Mirotexu. Každý kus nábytku je ručně pletený z vlákna, které je vzhledově velmi podobné přírodním vláknům, ale má přednosti syntetického materiálu a zároveň svou dobrou tvarovatelností otevírá designérům širší možnosti v navrhování nábytku. Mirotex je materiál velmi odolný, UV stabilní, stálobarevný, pevný, a přitom je nábytek z něj lehký a velmi praktický na údržbu. Nábytek může v našich klimatických podmínkách zůstat celoročně venku, odolává bez jakýchkoliv změn velkým výkyvům teplot, materiál je k dispozici v několika barevných odstínech.
Romantická klasika zůstává

Výrobci nabízejí nábytek z moderních materiálů, ale neměli bychom také zapomenout na nábytek z tepaného železa povrchově upraveného pozinkováním, který patří k nestárnoucí klasice. Svým uvolněným a moderním designem, grafitovou barvou, spojeným s tradičním způsobem výroby, utvoří příjemnou atmosféru na každé terase. 
 
Pevný a zároveň velmi lehký je také zahradní nábytek z aluminia povrchově upraveného pozinkováním, které z něj učiní nezničitelný kus, který dlouhodobě odolá větru i nepřízni počasí.
Nejen zahradní nábytek od německého výrobce MBM, ale také tapety, interiérové textilie, svítidla, nábytek a interiérové doplňky od předních evropských výrobců – De Sede, Sahco, Reflex Angelo, Busnelli, Cattelan Italia, Designers Guild, Casamance, Marburg, Wall&Deco, Venini, Baobab Collection, Terzani atd, najdete v širokém sortimentu prodejny Abitare Praha s.r.o. na pražském Smíchově.

Staňte  se členy DESIGN CLUBu Abitare, budete mít příležitost užívat řadu výhod, které toto členství nabízí a budeme vás pravidelně informovat o novinkách v našem sortimentu. Pro nově zaregistrované členy nabízíme slevu 10 nebo 20% na první nákup. Více informací na www.abitare.cz
07.05.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444