Zahradní domky pro náročné

I zahradní domek může splňovat náročné požadavky na design a funkčnost. Zahradní domky prémiové kvality Biohort se díky svému reprezentativnímu a elegantnímu vzhledu hodí ke všem typům domů a poskytnou vám na zahradě komfortní zázemí.

Zahradní domky a úložné boxy Biohort nejenom skvěle vypadají, ale jsou především dokonale funkční. Konstruktéři společnosti Biohort vyvinuli produkt, jehož hlavní předností je vysoká kvalita s vysokou uživatelskou hodnotou. Pro výrobu použili silný, žárově pozinkovaný ocelový plech opatřený polyamidovým vypalovacím lakem. Dveřní kování je také vyrobené z ušlechtilé oceli.  Díky optimálnímu konstrukčnímu provedení unesou zahradní domky a úložné boxy Biohort velmi vysoké zatížení sněhem a jsou odolné proti všem povětrnostním vlivům, zejména proti vodě, větru a mrazu. Zvolené materiály ušetří čas a finance svých uživatelů, protože vyžadují minimální údržbu. Rakouský výrobce Biohort potvrzuje kvalitu zárukou 20 let.

Místa na pohodlnou práci není nikdy dost

Zahradní domky Biohort slouží zejména k dokonalému zorganizování veškerého nářadí nebo náčiní určeného pro práci okolo domu. Zahradní domky na nářadí plechové lze ale také využít k vytvoření zázemí na zahradě či samostatném pozemku. Můžete se v nich pohodlně věnovat činnostem, kterými jsou přesazování rostlin nebo drobným opravám v době, kdy třeba prší. Pro tento účel je vhodný zejména domek na nářadí Europa. Pomocí dvou k sobě spojených domků si lze vytvořit jeden velký a tím získat větší prostor. Vybrané doplňky jej pomohou prakticky vybavit. Lze si zvolit sklápěcí stůl, police nebo prostor prosvětlit vyklápěcími okny. Domek je možné doplnit dodatečnými dveřmi do postranní stěny, anebo je možné instalovat postranní střechu s podpěrami, volitelnou na obou stranách domku. Pod ní můžete pohodlně štípat dřevo a využít jí jako přístřešek k jeho uskladnění


Záruka 20 let? Jsme si jisti tím, co prodáváme

Už samotný fakt, že výrobce nabízí tak dlouhou záruku, hovoří ve prospěch vysoké kvality produktu. Materiály, z nichž jsou skladovací prostory a zahradní domky vyráběny, splňují přísná kritéria na odolnost vůči povětrnostním vlivům, jsou bezúdržbové a jejich životnost dalece přesahuje konkurenční výrobky. Už žádné opakované lakování, natírání či jiné ošetřování povrchu.

V čem jsou materiály produktů Biohort výjimečné? Základem je použití žárově pozinkovaného ocelového plechu ošetřeného polyamidovým vypalovacím lakem. Stejný materiál využívají také přední výrobci automobilů. Dvojitá síla plechu a robustní konstrukce jsou pak klíčem k celkové stabilitě domků, šroubové spoje a panty jsou vyrobeny z nerezové ušlechtilé oceli. K zabezpečení slouží cylindrická vložka s otočnou rukojetí.

Design jako přidaná hodnota

Úložné prostory a zahradní domky Biohort vedle svého vyjímečného provedení a dlouhé životnosti přicházejí do vašich zahrad ještě s dalším bonusem. Tím je nadčasový moderní design, na kterém se podílejí špičkoví designéři, aby skloubili jedinečný styl s maximálním možným využitím prostoru. Vznikají tak produkty, které se stanou nedílnou součástí vaší zahradní architektury. Vyzkoušejte spojení funkčních a designových kvalit zahradních domků Biohort, objednávka je bez starostí. Stačí se pohodlně usadit a počkat, až Biohort zazvoní u vašich dveří, doprava je zdarma.


Rozsáhlé vybavení zahradních domků na nářadí Biohort

Zahradní domky na nářadí disponují rozsáhlým vybavením, které je možné doplnit o další příslušenství volené podle potřeb uživatele. Praktické jsou například plynová tlaková pružina, která pomáhá při otevírání a zavírání dveřního křídla, okap s integrovaným lapačem listí, ventilační žábry pro dostatečné větrání, integrované okapové žlaby nebo dešťové svody, tepelná izolace, integrované držáky nářadí, jízdních kol nebo zahradního náčiní, sklápěcí stůl, police nebo sady háčků.

Zahradní domky a úložné boxy Biohort můžete zakoupit v oficiálním E-shopu.
28.05.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444