Zahrádkáři si oblíbili multifunkční nástroje

Zájem zahrádkářů o používání systému kombinovaného nářadí stále roste.
Už léta je známa a oceňována mnohostrannost kombinovaných systémů - kombinování násad s různými druhy zahradního a speciálního nářadí,
od náčiní pro obdělávání půdy či trávníků, až po čistící nástroje, či nástroje určené pro péči o stromy a rybníčky.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Čeští milovníci zahrad byli vzhledem ke kvalitě kombinovaných nástrojů
v minulých letech k jejich používání poněkud skeptičtí. S růstem kvality používaných materiálů, jako například prvotřídní nástrojářské kalené oceli,
a to i v nerezové úpravě, poptávka v poslední době rychle roste. Kombinované systémy se vyznačují svou mnohostranností a oblibu získávají především
ve výhodě uskladnění (úschova je nenáročná na prostor), multifunkčností, doživotním pevným spojením variabilního příslušenství a v neposlední finanční výhodností, ale i dostupností vzhledem k možnosti postupného dokupování jednotlivých koncových nářadí.
Jedním z nejstarších výrobců kvalitních combisystémů je společnost GARDENA, která téměř
pro každou činnost na zahrádce nabízí vhodné nářadí a odpovídající násady - ať už ve vysoce kvalitním dřevěném provedení či z hliníku, v rovné, nebo ergonomicky prohnuté variantě. Combisystém GARDENY umožňuje rychlé a pevné spojení 70 druhů různého nářadí pro každou výšku těla.
"Kombinované nástroje získávají u zákazníků v Čechách a na Moravě stále větší oblibu," sdělil jednatel společnosti GARDENA ČR Franz Leitner a dodal: " za poslední tři roky jsme zaznamenali nárůst prodeje combisystému o 30 %".
GARDENA nabízí kromě kombinovaných systémů pro lehké zahradnické práce také systém
pro práce těžší. Tento systém nazvaný combimax nabízí variabilní koncovky od rýčů, kompostových vidlí, přes lopaty či motyky. Nářadí je velmi stabilní, má dlouhou životnost
a díky speciální povrchové úpravě z duroplastu se také velmi lehce čistí. Pro velmi náročné zákazníky GARDENA nabízí i nerezové provedení rýče a rycích vidlí.
Pro případ, že by nejdelší násada kombinovaného systému byla příliš krátká, je tu násada teleskopická, se kterou je možné pracovat až do výšky 5 m.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Za obchodní rok 2001/2002 dosáhla společnost GARDENA celkového obratu ve výši 398 milionů Euro. Z toho na obchodování v Německu připadá 157 milionů Euro,
na Evropu 196 milionů Euro a na zbytek světa 45 milionů Euro. Obrat obchodní společnosti GARDENA v České republice činil v roce 2001/2002 celkem 79 miliónů Kč. Její obrat tak vzrostl oproti předchozímu roku o 36%.
V současné nabídce společnosti GARDENA je cca 800 produktů, které je možné nalézt prakticky v každé prodejně zaměřené na péči o zahradu od hobby marketů až po specializované prodejny.
01.04.2003 | Tisková zpráva spole

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444