Začíná FOR HABITAT a spol.

V Pražském veletržním areálu Letňany, v expozici Trendy a interiér byl dnes slavnostní vernisáží zahájen soubor pěti veletrhů FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR KIDS, FOR SENIOR a FOR TRAVEL. Akce pořádaná společností ABF potrvá do neděle 9. března a je určena zejména rodinným návštěvám, včetně dětí a seniorů. Prezentuje se zde více než 500 vystavovatelů ze 7 zemí (ČR,, Itálie, Německo Polsko, Rusko, Slovensko a Velká Británie).

Hned při vstupu do areálu zaujme návštěvníky atraktivní venkovní expozice 2. veletrhu zahradní architektury, nábytku a techniky FOR GARDEN, jehož další část je k vidění v hale č. 1. Představuje širokou nabídku zahradního vybavení, doplňků a rostlin, zahradní nábytek a zahradní techniku. Ve stejné hale, probíhá zároveň již 4. ročník veletrhu pro děti s názvem FOR KIDS. Ten nabízí ucelenou prezentaci výrobků a služeb určených dětem všech věkových kategorií, rodičům i nastávajícím maminkám.

Nejrozsáhlejším z tohoto pětilístku je ovšem FOR HABITAT, 15. ročník veletrhu bydlení, nábytku, vybavení interiérů a bazénů, jehož expozice zabírají nejen polovinu haly 2, ale rovněž haly č. 3 a 4. Faktu, že se jedná o jubilejní ročník se rozhodli manažeři veletrhu využít nejen k celkovému oživení akce, ale zejména k posílení jeho kontraktační role. Veletrhu se účastní řada prestižních firem a v části Trendy a interiér se prezentují oborové novinky. Posílena byla rovněž tradičně úspěšná sekce rekonstrukcí a stavebních prvků. Zdůrazněným tématem letošního ročníku je oblast bazénů a wellness. Stejně jako v předchozích letech převažují expozice s nábytkem a bytovými doplňky. Nechybí ani dodavatelé z oblasti stavby, stavebních materiálů, projekční kanceláře, developeři a realitní společnosti.

06.03.2008
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444