Zabudujte dokonalost do svého života

Unikátní kolekce domácích spotřebičů designově orientovaného výrobce Gorenje udělá z kuchyně nadčasový skvost. Zcela originální vzhled tentokrát vtiskl spotřebičům designér Ora-Ïto, takže mají k označení bílá technika opravdu daleko. Podpis věhlasného designéra se promítá do všech detailů jednotlivých výrobků, z nichž každý je bez nadsázky nadčasovým dílem.

Kolekce Gorenje Ora-Ïto je výsledkem touhy výrobce nabídnout široké vrstvě uživatelů designové a technologicky dokonalé spotřebiče, které pozitivně překvapí nejen svými vlastnostmi, ale také přijatelnou cenou. Hlavním rysem nové kolekce je prvek simplexity vztahující se k výraznému stylu definovanému a používanému návrhářem Ora-Ïtem. Představuje jednoduchost a komplexnost. Hladké tvary a kombinace ušlechtilých materiálů tvoří dokonalou kompozici kuchyně dneška i budoucnosti.

Kdo je Ora-Ïto ?


Ora-Ïto je kreativní rebel průmyslového designu, který odstartoval svou kariéru vytvořením své vlastní virtuální značky. To významně posílilo jeho charakteristickou zvláštnost a brzy začal spolupracovat s mnohými světově proslulými značkami jako je Nike, Vuitton, Bic, Apple, Capellini, Magis, Zanotta a další.


A jak vidí spolupráci se společností, která je charakteristická prvotřídním designem a kvalitou svých výrobků: „ Spolu s Gorenje jsme se chopili skvělé příležitosti zkombinovat kreativní talent a špičkovou technologii. Mám velkou radost, že mohu pracovat s partnerem, který si je vědom důležitosti designu výrobků. Aspekt vzhledu spotřebičů, které užíváme každý den, a to včetně domácích spotřebičů, se často zcela opomíjí. Jako návrhář kolekce vytvořené ve spolupráci s Gorenje věřím, že se tato výrobková řada stane globální referencí pro kuchyně zítřka, novou klasikou kuchyně budoucnosti.“

Ve svých rozhovorech Ora-Ïto často zdůrazňuje, jak moc ho těší, když vidí své produkty v různých prostředích: „Rád si představuji, jak jsou výrobky, které navrhuji, integrovány do různých prostředí a jak v nich fungují. Když jsem vytvářel novou kolekci, chtěl jsem navrhnout spotřebiče, které by odpovídaly modernímu způsobu života. Vynechal jsem všechno nadbytečné, zůstala jen čistá podstata," říká Ora-Ïto.

Kolekci Gorenje Ora-Ïto tvoří řada stylových chladniček a mrazniček, multifunkčních trub, keramických varných desek, kuchyňských digestoří. Nechybí ani dekorativní panely pro myčky na nádobí a mikrovlnné trouby.
Elegantní černý povrch přístrojů je v dokonalém kontrastu s rukojetí z broušeného hliníku. Vyprávějí nesmrtelný příběh kovu a skla.


Je to správná volba pro každého, kdo stejně jako tvůrce této kolekce uznává čisté a jednoduché designové linie a dokonalé technologie multifunkčních spotřebičů a pro všechny, kteří se ve své kuchyni chtějí cítit opravdu skvěle.

 

Více se dozvíte ZDE. 

24.04.2008 | PR
  • Gorenje

    Jednodušší, příjemnější a méně komplikovaný život s každým výrobkem Gorenje. Tato jasná vize umožnila firmě, která vznikla v roce 1950 jako malá dílna v idylické vesnici Gorenje ve Slovinsku přerůst během sedmi desetiletí v nadnárodní společnost a renomovanou mezinárodní značku. Dnes je Gorenje jedním z největších mezinárodních výrobců malých i velkých domácích spotřebičů s výjimečným designem a skvělými funkcemi s přítomností ve více než 90 zemích na celém světě. Spotřebiče Gorenje jsou natolik praktické a intuitivně ovladatelné, že můžete směle použít rčení, které nejspíš doma často slýcháváte: ono SE TO udělá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444