Záběhlice obohatí nový bytový komplex

Městskou část v Praze Záběhlicích obohatí již příští rok nový bytový komplex stavěný společností České nemovitosti, a.s. Novostavba čtyř obytných domů v lokalitě Prahy 10 nabídne lidem do osobního vlastnictví celkem 223 bytů a 21 ubytovacích ateliérů s balkony, terasami, sklepními kójemi a podzemním garážovým stáním.

"Tato klidná a velmi dobře dostupná lokalita odpovídá svými parametry i bohatou okolní zelení ideálním podmínkám bydlení", uvedla Petra Zdeňková, tisková mluvčí skupiny Sekyra Group, jejíž jsou České nemovitosti součástí. "V okolí je široká síť obchodů i kompletní občanská vybavenost. Nový komplex, který je stavěn do tvaru zlomeného obdélníku s jedním dominujícím výškovým objektem, architektonicky příjemně zapadá do původní okolní zástavby", dodala.


Byty, které budou připraveny k nastěhování ve IV. čtvrtletí 2005, se nachází mezi ulicemi Na vinobraní - Ryšánkova a Ve slatinách a svoji velikostí od 1 + kk až po 5 + kk by měly uspokojit poptávku jednotlivců i početných rodin. Ceny se pohybují od 29.000,- Kč/m2 do 48.000,- Kč/m2 (včetně DPH).


České nemovitosti, a.s navíc dokončí ve III. čtvrtletí příštího roku i novostavbu tří obytných domů s 253 byty v pražských Stodůlkách. "Komplex s šesti až osmi nadzemními podlažími uspokojí převážně žadatele o malometřážní byty o výměře od třiceti osmi do šedesáti sedmi metrů čtverečních," upozornila Petra Zdeňková. Jejich cena se bude pohybovat od 27.000,- Kč do 33.500,- Kč za m2, a to včetně DPH.

O společnosti České nemovitosti, a.s.


Hlavní náplní společnosti České nemovitosti, a.s.  je výstavba, modernizace a rekonstrukce bytů a investice do rezidenčních projektů. V této oblasti patří k největším investorům na českém trhu. Ročně staví 500 - 700 bytů. České nemovitosti a.s. za 7 let své existence uspokojily téměř 2 500 zájemců o byt do osobního vlastnictví. Hlavní těžiště tvoří výstavba cenově dostupných bytů. V současné době staví České nemovitosti a.s. převážně v Praze. Nově se rozvíjí program výstavby obytných domů vyššího standardu, jedná se především o novostavby v atraktivních lokalitách. České nemovitosti a.s. vykazují každoročně pozitivní hospodářské výsledky a jsou ziskovou společností. Základní jmění vzrostlo na 45 milionů korun a předpokládá se další nárůst. Více informací naleznete na www.cnas.cz

06.08.2004

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444