Z jedné vody načisto

Červen je měsíc plný jasné zeleně, květů a svěžího vzduchu. Nad procházky v přírodě samozřejmě není, ale i tak vás jistě bude zajímat, že uspokojit svoji touhu po čerstvém vzduchu bez prachu, a navíc bez pylu a jiných alergenů, můžete i doma.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Stačí vzít přírodní princip čištění vzduchu propráním v ionizované vodě, přidat trochu voňavé esence a ocitnete se v lese nebo, budete-li chtít třeba ve Středomoří. Tříštící se vodní kapky na rychle se otáčející mřížce separátoru přístroje HYLA vytvářejí právě takové ovzduší s optimální vlhkostí a čistotou, jaké se nám nejlépe dýchá. Navíc rotační separátor sráží opakovaně všechny prachové částice, pyly a  alergeny do vody, kde zůstává navázaná i podstatná část plynných exhalací.

Výhod používání HYLY je mnoho. Perfektně s ní vysajete prach z koberců, plovoucích podlah a dlažeb, vyperete čalounění, seberete prach z poliček, květin či klávesnice počítače - nepotřebujete tedy žádné další přístroje na uklízení. Protože HYLA pracuje bez filtrů a sáčků, těchto skladišť a množíren plísní a mikrobů způsobujících typický zápach vysavačů, všechny vysáté nečistoty opouštějí se znečištěnou vodou váš byt.


Udržovat čistotu v bytě pomocí tohoto přístroje znamená šetřit čas, zdraví a peníze. Čas tím, že úklid s HYLOU je rychlý a účelný. Zdraví utužujete dýcháním vzduchu s minimem prachu a alergenů, navíc jste ušetřeni rozčilování nad malou účinností vysavače. Peníze nemusíte vydávat za sáčky ani filtry a hodnota zdravého prostředí se penězi ani vyjádřit nedá. Na každé použití máte nový „filtr“, tedy vodu, a po každém použití ho i s veškerým obsahem jednoduše zlikvidujete, tedy spláchnete. Separátor je samočistící, čistí se sám během provozu, a tak získáváte další čas na své oblíbené aktivity. Úklid "z jedné vody načisto“ vám zaručí klid a pohodu jako stvořené pro nadcházející léto.

09.06.2005 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444