Wineo Selection - Nové vinylové podlahy, jež si získají vaše srdce

Ačkoliv jsou dřevěné podlahy nadčasovou klasikou, tak mají celou řadu nevýhod - například špatně odolávají vlhkosti či se velice obtížně pokládají. Není se tedy vůbec čemu divit, že trendem poslední doby jsou podlahy připomínající ty dřevěné, avšak vyráběné z jiných, mnohem odolnějších a komfortnějších materiálů, třeba právě z vinylu.

Takové jsou i podlahové krytiny ze zbrusu nové kolekce Selection od německé firmy Wineo, které jsou nabízeny ve čtyřech různých dřevěných dekorech. Pouhým okemo jsou prakticky nerozeznatelné od skutečného dřeva, ale na rozdíl od dřevěných podlah mohou být umístěny též do místností s vyšší vlhkostí, tedy třeba do koupelny nebo kuchyně, a zároveň jejich pokládka je opravdu snadnou záležitostí, kterou zvládne během pár desítek minut až hodin i naprostý laik.

Krom toho jsou kvalitní vinylové podlahy Wineo Selection, jež rozšířily už tak bohatou nabídku Supellexu teprve nedávno, atraktivní i zásluhou své příznivé ceny. Částka, za níž si je možné tyto překrásné vinylové podlahové krytiny pořídit, startuje již na 425 korunách za metr čtvereční (bez DPH).

Všechny podlahy jsou dostupné ve dvou variantách pokládky

Již v úvodu byla řeč o bezproblémové pokládce. Konkrétně lze všechny vinylové podlahy z této kolekce pokládat buď lepením, případě pomocí takzvaného click systému, díky němuž do sebe jednotlivé díly podlahy zapadají podobně jako puzzle. Při koupi každé ze 4 podlah Wineo Selection tak dostanete možnost si vybrat z obou nabízených variant - click je na instalaci vůbec nejsnazší, avšak lepená varianta je zas o celých 200 korun levnější.

Zároveň společnost myslela i na příznivce dvou zcela odlišných táborů - milovníky světlého dřeva a příznivce dřeva tmavého. Pro ty první je nachystána vinylová podlahová krytina Inspiration Oak Clear, která dokonale imituje světlé dubové dřevo. Fanouškům tmavého dřeva se zas určitě zalíbí podlaha Romance Oak Brilliant, jež zajisté skvěle zapadne prakticky do jakékoliv místnosti, kde převládá nábytek a doplňky tmavší barvy.

Zbylými dvěma podlahami z kolekce Selection léty prověřeného německého výrobce Wineo jsou Energy Oak Warm a Starlight Oak Soft, které jsou navíc z celé nabídky vůbec nejuniverzálnější - budou se tedy perfektně výjimat jak v místnostech se světlým, tak i tmavým nábytkem.

Proč si pořídit některou z podlah Wineo Selection?

Několik hlavních výhod těchto vysoce kvalitních vinylových jste se již dozvěděli, avšak tím přednosti podlahových krytin Wineo Selection zdaleka nekončí. Dále se mohou chlubit kupříkladu nadčasovostí vzhledu, protiskluzností, nebo absolutní nenáročností na údržbu - párkrát do měsíce je stačí přetřít vlhkým mopem, nic víc.

Ačkoliv vinylové podlahy snesou i vyšší zatížení, tak vůbec nejvíce jim vyhovuje bytová zátěž, pro níž jsou podlahy z kolekce Selection určeny. Pokud si jimi vybavíte byt, pak můžete na oplátku očekávat příjemný a hřejivý pocit při chůzi. V neposlední řadě je nutné zmínit, jak tiché tyto podlahy při chůzi jsou.



Co se týče technických informací, vinylové podlahy mají celkovou tloušťku v rozmezí 2 (lepené) a 4 (click) milimetrů. Tloušťka nášlapné vrstvy je pak v obou případech shodně 0,3 mm. Stejně tak je shodná i PUR povrchová úprava. Rozměry jedné lamely poté činí 1200 x 180 mm, respektive 1212 x 187 mm u podlah Selection - click.

Pokud chcete vidět podlahu na vlastní oči a zjistit podrobnější informace, navštivte některý z showroomů společnosti Supellex. Jejich pobočky najdete po celé ČR a k podlaze vám doporučí i spolehlivé podlaháře. Navíc je vám k dispozici odborný personál,který poradí nejen s výběrem podlahy, ale i s její následnou údržbou.

 

12.04.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444