Whirlpool se příkladně stará o zákazníky

Naprosto unikátní a trvalý průzkum spokojenosti zákazníků se záručním i pozáručním servisem provádí již několik let společnost Whirlpool v České republice. Každý opravní list obsahuje podrobný dotazník na kvalitu servisních služeb, na otázky zákazník odpovídá přímo, bez asistence mechanika a vyhodnocuje je nezávislá agentura v severoitalském Miláně. Vzhledem k tomu, že se takto vrátí téměř pětina vyplněných dotazníků, je jejich vypovídající hodnota vskutku vysoká.

„V loňském roce se nám v České republice podařilo dosáhnout vynikajícího hodnocení ze strany našich zákazníků. A to přesto, že potřebujeme rozšířit kapacitu centrálního skladu náhradních dílů v evropské centrále v Cassinete,“ konstatoval spokojeně Jiří Bechyně ze servisního oddělení společnosti Whirlpool CR. Jeho slova potvrzují i konkrétní čísla:

  • opravy od zavolání do 48 hodin: 80,2 %
  • celková spokojenost se službami: 98,2 %
  • doporučení servisu jiným zákazníkům: 98,8 %
  • ochota znovu zakoupit značku Whirlpool: 81,2 %

„Jedná se o skutečně vynikající výsledek průzkumu, vezmeme-li v úvahu, že odpovídají lidé, kteří měli aktuálně problém s výrobkem,“ realisticky zvýšil hodnotu výpovědi těchto čísel Jiří Bechyně.
www.whirlpool.cz
12.04.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444