Whirlpool pokřtil svou novou kuchařku ve škole vaření

Společnost Whirlpool ČR pozvala novináře do školy vaření. Předvánoční setkání se konalo v nově otevřené škole vaření Chefparade v Praze na Žižkově. Mezi hosty byla i herečka Jitka Čvančarová a „zapálená“ kuchařka Lenka Požárová. Na závěr kulinářských „orgií“ pak všichni společně pokřtili novou kuchařku, kterou Whirlpool čtenářům připravil pod stromeček.

Průkopnický projekt školy vaření pro veřejnost oslovil největšího výrobce bílé techniky, společnost Whirlpool, natolik, že s Chefparade zahájil úzkou spolupráci. Italské štědrovečerní menu si zde pod vedením profesionálního šéfkuchaře a na spotřebičích značky Whirlpool připravili vlastnoručně sami novináři. S novináři vařili také zaměstnanci společnosti Whirlpool i obě pozvané dámy. „Byla to velká zábava a nejlepší na tom celém byla skutečnost, že jsme si pak naše výtvory mohli i sami sníst!“, řekla herečka Jitka Čvančarová, sama velká milovnice dobrého jídla.

Naopak pro Lenku Požárovou, autorku slavných kuchařek, bylo setkání spíše příležitostí, jak se dozvědět něco nového z oboru. „Baví mě objevovat stále nové chutě a recepty a ráda zkouším netradiční kombinace. Proto mě z připravovaného menu nejvíc zaujal vývar, do něhož se přidávalo Martini“, doplnila Lenka Požárová.

Poté, co hosté zhodnotili svůj kulinární um a ochutnali, co si navařili, tak se křtilo. Kuchařku s názvem Jídla pro radost (s podtitulem Nejoblíbenější recepty tenisových hvězd) pokřtili společně s Jánem Živným, marketingovým ředitelem Whirlpool CR, tři kmotři – Jitka Čvančarová, Lenka Požárová a Marcel Vargaeštok, ředitel školy vaření Chefparade.

„Čtenářům jsme připravili k Vánocům publikaci, která je doufám potěší hned dvakrát. Jednak v ní najdou oblíbené recepty nejslavnějších světových tenistek, jednak koupí této originální kuchařky přispějí na charitativní projekt Dětský čin roku“, dodal Ján Živný. Tenisová kuchařka Jídla pro radost se bude prodávat v běžné prodejní síti, doporučená cena je 199,-Kč.

 

Škola vaření Chefparade
Chefparade je moderní kosmopolitní studio, kde se zájemci mohou interaktivní formou a v zábavné atmosféře naučit základům nejlepších světových kuchyní. Pod vedením profesionálních kuchařů z Čech, ale i Indie a Thajska, se účastníci kurzu učí nejen vařit, ale získají také informace o typických přísadách připravovaných pokrmů či o historii kuchyně. Škola vaření Chefparade se také specializuje na jedinečný produkt Kulinářského teambuildingu. Chefparade nabízí rovněž programy, kurzy a privátní party vytvořené na zakázku podle konkrétní kuchyně či tématu party. Škola vaření pojme až 45 hostů. Chefparade vzniklo za podpory společnosti Whirlpool a v České republice funguje tento průkopnický koncept od září 2007. Více informací na www.chefparade.cz.

07.12.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444