WPC terasy - pro ještě vyšší komfort vašeho bydlení

Patříte k těm šťastným, co mají rodinný domek? Co byste řekli, kdyby se u vašeho domu rozkládala krásná terasa, kde můžete trávit volný čas s rodinou či večer posedět nad skleničkou vína se svými přáteli? Dřevoplastové neboli WPC terasy jsou moderním řešením, které posune vaše bydlení o úroveň výš.

Proč WPC terasa?

WPC terasová podlaha (z anglického wood-plastic composite) v sobě snoubí výhody dvou oblíbených materiálů, a to plastu a dřeva nebo případně bambusu. Díky tomu má nejen dlouhou životnost, ale je velice odolná i proti mechanickému poškození. To oceníte zvláště v případě, že máte děti a nebo se vám po domě prohánějí čtyřnozí miláčci.

Desky jsou velice snadno omyvatelné a co se týče bezpečnosti, jsou nejen protiskluzové, ale taktéž u nich nehrozí, že by si vaše děti či domácí mazlíčci zadřeli třísku, k čemuž často dochází právě u klasických dřevěných podlah.

To však není vše, WPC terasy mají mnohem více výhod. Jedním z hlavních důvodů, proč si WPC terasu pořídit, je například pevnost a zároveň pružnost dřevoplastových desek. Díky tomu se nemusíte obávat žádného kroucení či jiných deformací způsobených vlivem vnějších podmínek, jako jsou například teplotní výkyvy, či běžným užíváním. Vzhledem k tomu, že WPC terasa dobře odolává i větší vlhkosti, soli či chlóru, je možné ji dokonce mít i u bazénu.

Pokud čas od času myslíte i na naše životní prostředí, pak vás jistě potěší informace, že se jedná o recyklovatelný ekologický materiál, který je zdravotně naprosto nezávadný, neboť neobsahuje žádné toxické prvky, a tím šetří naši planetu.
 
 

Dlouholeté řešení

Vzhledem k dnešnímu hektickému stylu života je bezesporu velkou výhodou minimální náročnost na údržbu. Oproti běžným dřevěným terasám vás tak za pár let nečeká renovace v podobě nového nátěru, olejování, lakování či dalších oprav. WPC terasy totiž neztrácejí barvu, nehnijí ani je nenapadá žádný škodlivý dřevokazný hmyz či houby. Rovněž nehrozí, že by na dřevoplastových deskách vznikly nevzhledné praskliny. Kvalitně postavená WPC terasa vám tak bude sloužit i 30 až 50 let, což z dlouhodobého hlediska představuje výraznou finanční úsporu.

Díky svým jedinečným vlastnostem nabízejí WPC desky ideální a elegantní řešení pro venkovní použití. V případě, že jste také zatoužili po komfortní WPC terase, obraťte se na zkušené odborníky www.vetas.cz, kteří vám pomohou u vašeho domu vytvořit stylovou terasu, ze které se vám nebude chtít odejít.
03.10.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444