WALK-IN zástěny řady PUR nově i v elegantní šedé barvě

Exkluzivní varianta skla u WALK-IN zástěn PDT4P a PDT4 řady PUR<br>v moderní barvě (20-Parsol šedé)

Exkluzivní varianta skla u WALK-IN zástěn PDT4P a PDT4 řady PUR
v moderní barvě (20-Parsol šedé)

Žádný jiný odstín než světle šedá nepůsobí tak elegantním dojmem. A právě tento dojem inspiroval společnost SanSwiss pro svoji další variantu skla u WALK-IN zástěn řady PUR. Nová skla jsou tónována do moderní šedé barvy a podtrhují minimalistických design řady PUR.

Tuto atraktivní variantu skla naleznete exkluzivně u WALK-IN zástěn PDT4P a PDT4, které jsou vyráběny s vyrovnávacím profilem jak ve standardních šířkách od 700 do 1400 mm, tak i ve zvláštních rozměrech od 300 do 1600 mm ve standardní výšce 2000 mm. WALK-IN zástěnu s L-kováním lze dodat v šířce od 300 do 1600 mm a ve speciální výšce až do 2300 mm.

Osmimilimetrové bezpečnostní sklo je standardně dodáváno s antiplakovou úpravou Aquaperle, která výrazně snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle, což značně usnadňuje údržbu skla.

WALK-IN zástěny od společnosti SanSwiss splňují vysoké nároky na moderní design koupelny. Umožňují pohodlný vstup do sprchy a poskytují velký prostor pro relaxaci při sprchování.

Vyrovnávací profil i L-kování působí puristickým dojmem. Témuž designu byla přizpůsobena i standardně dodávaná stabilizační vzpěra, která zajišťuje optimální stabilitu. WALK-IN zástěnu lze vybavit praktickými doplňky – chromovaným držákem ručníku nebo skleněnou poličkou.

Již více než 35 let je SanSwiss specialista na sprchové kouty, které se vyznačují prvotřídní kvalitou, funkčností a moderním designem. Ať už se jedná o bezrámové, částečně rámové nebo rámové zástěny s různými tvary profilů, zástěny SanSwiss splní nejrůznější přání zákazníků pro individuální řešení koupelny, včetně atypických rozměrů a zvláštních provedení. Díky svému rozsáhlému know - how i četným inovacím produktů patří SanSwiss k úspěšným výrobcům v Evropě.
07.05.2018 | PR
  • SanSwiss - renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína

    Společnost SanSwiss, přední výrobce sprchových koutů, se rozrůstá. Od dubna 2024 se představuje jako RONAL Bathrooms - dodavatel kvalitních wellness produktů a italského koupelnového nábytku. RONAL Bathrooms se vyvíjí a stává poskytovatelem komplexních řešení a spolehlivým partnerem v oblasti koupelen a wellness..


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444