Vyzkoušejte nový férový realitní portál CINCINK

Potřebujete prodat nemovitost nebo naopak sháníte byt, dům či pozemek ke koupi? V obou případech jistě oceníte nový realitní portál CINCINK. Inzercí nemovitostí ale nabízené služby nekončí a k dispozici je toho mnohem víc. O co se jedná a s čím vším vám může nový portál pomoci? V článku najdete více informací.

Proč využívat realitní portál CINCINK?

Co očekáváte od realitního portálu, kam vložíte svou nabídku, případně ho využíváte pro nalezení nejvhodnější nemovitosti k pronájmu či koupi? V první řadě je důležitá jednoduchost používání a hlavně bezpečnost. Přehledný čistý vzhled, možnost sledování nových nabídek dle zadaných kritérií a podobně. To všechno nabízí nový realitní portál CINCINK, jehož partnerem je Komerční banka. Třešničkou na dortu jsou další chytré služby, díky kterým se usnadnil prodej i koupě nemovitostí. A to všechno na jednom místě.

Právní služby

Správná smlouva pro koupi či prodej nemovitosti se všemi záležitostmi zdaleka není pouze upravená šablona stažená z internetu. Ať už jste na straně prodávajícího či kupujícího, musíte mít jistotu, že smluvní podmínky jsou v souladu s platným právním řádem a nejsou nevýhodné pro žádnou ze zúčastněných stran. Přesně s tím pomáhají právní služby, které lze objednat přes portál CINCINK. Zkušení právníci dohlédnou na správné vyplnění smlouvy, případně provedou revizi nabízených dokumentů od protistrany. Vzhledem k tomu, že prodej či nákup nemovitosti představuje milionovou záležitost, vyplatí se investovat do právních služeb a mít jistotu, že neuděláte zbytečnou chybu. 

Technická inspekce nemovitostí

Pokud nemáte v plánu kupovat novostavbu, vyplatí se důkladně prověřit technický stav nemovitosti. Bez odborných zkušeností se může stát, že řadu závažných problémů přehlédnete a po započetí rekonstrukce budete nemile překvapeni. Technická inspekce nemovitosti je služba, díky které se včas zjistí nedostatky stavby. To slouží jako ochrana pro kupujícího, ale i prodávajícího. Výstupem z inspekce je technický posudek, kde jsou uvedeny nedostatky i jejich nacenění.

Hypotéka a hypoteční kalkulačka

Vzhledem k tomu, že partnerem celého portálu je Komerční banka, stává se  součástí stránek i nabídka hypotéky. K dispozici je výhodná úroková sazba a skvělý servis značně zjednodušující celý proces. Protože je hypotéka velká věc, musí se vše pečlivě zvážit a propočítat konkrétní čísla. K tomu slouží přehledná hypoteční kalkulačka online, kde si vyzkoušíte, jaká bude orientační výše splátek při určité době splatnosti celé hypotéky. Díky tomu si lépe představíte, jestli se měsíční splátka hypotéky vejde do vašeho rodinného rozpočtu a v jakém cenovém rozpětí zhruba hledat novou nemovitost.

08.10.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444