Vyzkoušejte fade out styl, hit letošní sezóny

Znáte tzv. fade out styl? Postupně mizící dekor je hitem letošní sezóny a promítá se do designu řady dlažeb a obkladů. Vytvořte si zcela originální interiér inspirovaný tímto stylem, který učaroval architektům po celém světě!

Dlažby a obklady v tomto stylu vyniknou každém interiéru – od privátních domů až po kina, hotely a restaurace. Fade out styl zkrátka dokáže vytvořit osobní a jedinečnou atmosféru v každém prostoru. Dlažby a obklady inspirované fade out stylem můžete nalézt také na českém trhu, v nabídce společnosti Los Kachlos.


Nejtypičtější příklad tohoto stylu představuje série Mindanao, která je díky grafitovému designu s černým motivem naprosto nezaměnitelná a nepřehlédnutelná. Základ v moderním rozměru 60x60 cm se kombinuje s dekorem v témže formátu, který je k dispozici ve třech motivech, tedy na třech samostatných dlaždicích. Na své si přijdou i milovníci tradiční terracotty, a to díky stejnojmenné sérii Terracotta, která zahrnuje fade out dekor v podobě patchworku. Výhodou této série je i její mrazuvzdornost a protiskluz R10, díky čemuž je možná její pokládka i v exteriéru.


Kdo si nepotrpí na výrazné dekory, ale fade out stylu se chce vzdát, může zkusit série Cozumel či Ellesmere, které jsou inspirovány betonem a stěrkou, mají matný respektive pololesklý povrch a jedinečné jemné dekorace s patinou. Fade out styl bez dekorů pak nabízí například velkoformátové dlažby v odstínech Red a Blue ze série Degradee.


Ať už vyberete jakoukoliv variantu, můžete si být jisti, že fade out styl dá vašemu projektu zcela nový designový rozměr. Dekory pak mohou být použity jak samostatně, tak i v různých vzájemných kombinacích, což umožňuje vytvoření velkého množství jedinečných skladeb dlažby, které dokáží zajímavě vyřešit jakýkoli prostor. Série mají navíc záměrně odstínové odlišnosti mezi jednotlivými dlaždicemi.
08.09.2021 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444