Využijte světlo jako dekoraci

Při výběru světla se nebojte trochu experimentovat. Svítidlo nemusí být jen doplňkem, ale třeba i hlavním designovým prvkem v místnosti. Správně vybraná lampa nebo lustr může celkový styl pokoje podtrhnout a zvýraznit. Osvětlení je víc než zdroj světla.

Pokoj pro sportovce

Dětské pokoje bývají laděné do tématu podle záliby dítěte. Veselý lustr nebo barevná lampička pokoj rozsvítí doslovně i designově. Sportovci ocení svítidlo LUCIDE BASKET ve tvaru basketbalového koše, pokojíček pro nejmenší rozveselí například LUCIDE BEE.

Hipsterské posvícení

V současnosti je mezi interiérovými trendy oblíbený industriální styl. Mezi holými cihlovými stěnami se nejlépe vyjímají zavěšené žárovky. Atmosféru hipsterské kavárny u sebe v kuchyni jednoduše vytvoříte lustrem LUCIDE BASKETT. Stůl ozdobí LUCIDE ARTHUR. Více o hipterském dekorování čtěte v článku 5 tipů na osvětlení inspirované hipstery.

Geometrický soulad

Milovníci moderního designu ocení jednoduchost a geometrický soulad mezi interiérem a svítidly. Svítidla by měla s okolím splývat ale zároveň vyniknout svou jedinečností. Do moderní designové domácnosti se bude hodit světlo LUCIDE BOK. Pokud dáváte přednost oblým tvarům, zaujme vás lustr LUCIDE BINARI.


Ve vyšší společnosti

Pokud upřednostňujete klasický až zdobný styl, nejlépe váš dům prosvětlí lustr LUCIDE BARROCCO připomínající pravé svíce. Na pracovním stole pak nesmí chybět klasická lampa LUCIDE BANKER.

Milovníci designu

Pokud máte rádi umění a rádi se přizpůsobujete trendům, měli byste se dívat po výrazných a zároveň elegantních kouscích. Lampy jako LUCIDE BAJABA nejsou unikátní pouze svým designem, charakter místnosti ozvláštňují i netradičním odrazem světla, které zanechávají na zdi. Pro odvážnější je pak LUCIDE ATOMA.

29.03.2018

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444