Využijte jedinečnou příležitost: Krbová kamna na splátky s online podpisem Cofidis

Chtěli byste si pořídit krbová kamna, ale zatím na ně nemáte dostatek financí? Neztrácejte čas zdlouhavým šetřením. Využijte nabídky pořídit si krbová kamna na splátky, díky které se můžete stát majitelem krbových kamen hned teď a využívat jejich přednosti bez čekání.

Krbová kamna na splátky se rozhodně vyplatí, protože investice se vám rychle vrátí zpět. Vytápění dřevem totiž patří k nejlevnějším způsobům vytápění. Takovéto vytápění domu je tudíž finančně nenáročné a navíc ekologické. Dnešní výkonná krbová kamna se hodí nejen na chatu, ale také do rodinného domu. V případě, že si pořídíte krbová kamna s výměníkem, můžete si vytopit v domě všechny místnosti. Výměník stačí pouze napojit na stávající topný systém. 

Výhody online podpisu Cofidis

Díky online podpisu Cofidis nebylo nakupování na splátky na internetu nikdy rychlejší a jednodušší. Celou žádost o kamna na splátky si tak můžete vyřídit z vašeho počítače během několika minut. S online podpisem Cofidis můžete mít zboží stejně rychle jako na dobírku. Určitě oceníte, že nemusíte nic tisknout, kopírovat, ani posílat poštou. Vše si totiž snadno vyřídíte v pohodlí domova.
 
Nemusíte se obávat ani bezpečnosti takového nákupu. Dodání dokladů pomocí aplikace je totiž zajištěno tak, aby bylo z hlediska ochrany osobních údajů velmi bezpečné. S vašimi dokumenty přijde do styku pouze pracovník Cofidis. Všechny dokumenty jsou ukládány na chráněný server.

 

Postup při online podpisu Cofidis

Do emailu nejprve obdržíte odkaz na aplikaci online podpisu a přihlašovací údaje.
Po kliknutí na odkaz se dostanete na přihlašovací stránku, kde po přihlášení nahrajete požadované dokumenty (občanský průkaz, 2.doklad a výpis z BÚ). Následně si budete moci prostudovat úvěrovou smlouvu a zkontrolovat správnost vyplněných osobních údajů.  Smlouvu podepíše prostřednictvím SMS. Poté pracovníci Cofidis zkontrolují nahrané dokumenty a dají e-shopu pokyn k expedici vámi vybraných krbových kamen.

Zde vidíte, že je to velmi jednoduché a rychlé. Pokud máte zájem o krbová kamna na splátky, navštivte e-shop: www.nejlevnejsi-kamna.cz.

05.05.2021 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444