Využijte čas co nejlépe. Zařiďte si kvalitní terasu z pohodlí svého domova

Současná situace zapříčiněná pandemií koronaviru je náročná. Společenský život se utlumuje, omezují se kontakty. Ale možná, že právě teď je ten nejlepší čas uskutečnit plány, na které dřív čas nebyl. Plány na kvalitní bezúdržbovou terasu, díky které váš domov získá novou dimenzi.

Český výrobce a dodavatel prken z dřevěného kompozitu WPC – WoodPlastic nabízí online své špičkové terasy, na které poskytuje záruku až 25 let. Experti společnosti jsou připraveni pomoci zájemcům s výběrem, návrhem, kalkulací a následně i s montáží nové terasy.

Napadlo by vás někdy, že nebudete smět navštívit svoje staré rodiče, abyste je neohrozili potenciálně smrtelnou chorobou? Je dost dobře možné, že svět, jaký jsme znali předtím, než i k nám doputovala nikým neobjednaná zásilka vnitrobuněčných cizopasníků z velkého tržiště na severozápadě čínského města Wu-Chan, je minulostí. Mimochodem, věděli jste, že původní význam slova lockdown, které se v souvislosti s aktuálním vývojem situace v České republice skloňuje stále častěji, je něco jako prozatímní uzamčení vězňů v celách?


Je to tak. Uzavírají se rodiny, zamykají se obchody, utichá frmol v po létech piplaných firmách. Situace je vážná, ale ať už nás čeká cokoli, asi se shodneme na tom, že nejdůležitější je postarat se o vlastní zdravý úsudek. Třeba tak, že se vykašleme na neustálé sledování všech těch špatných zpráv, vyjdeme si na chvilku na čerstvý vzduch a pustíme se do něčeho, co dává smysl a má perspektivu. Všimli jste si, jak už se nám krásně vybarvuje podzim? Zahrady jsou najednou plné neuvěřitelných barev a podmanivých vůní. Tady je pořád všechno tak, jak má být.

WPC – WoodPlastic umožňuje online prodej teras


Možná, že právě teď je ten nejlepší čas uskutečnit dlouho plánováné věci. Využít příležitost, potěšit se, konečně si zařídit z pohodlí domova vše podle svých představ. Mnohé firmy jsou stále ochotné nabídnout to nejlepší, co mají k dispozici. Pokud uvažujete o tom, že byste si opatřili novou kvalitní terasu (což v dnešní době dává smysl ještě více než kdy jindy), můžete se spolehnout na to, že český výrobce prken z dřevěného kompozitu, společnost WPC – WoodPlastic, vám bude spolu se svými partnery stoprocentně k dispozici.

Naprostou prioritou je bezpečí zákazníků i pracovníků firmy. WPC – WoodPlastic proto nyní nabízí možnost vybrat si a objednat terasu online, přímo z pohodlí vlastního domova. Experti firmy vám bezplatně poradí s výběrem těch nejvhodnějších prken, zdarma navrhnou terasu a vypracují nezávaznou kalkulaci, objasní veškeré potřebné detaily a doporučí zkušené montéry, kteří byli k instalaci teras vyškoleni přímo výrobcem.


Ten zareagoval na současnou celosvětovou krizi zapříčiněnou pandemií viru COVID-19 tím, že uzavřel svá terasová centra, která denně navštěvují řady zájemců o moderní terasy, plotovky či obklady stěn. Své výrobky však nabízí i nadále na svých webových stránkách www.woodplastic.cz, respektive prostřednictvím svých certifikovaných partnerů a velkoobchodního prodeje. Veškerá přijatá opatření, jejichž smyslem je omezit přímý fyzický kontakt, nemají vliv na možnost všech zájemců pořídit si novou špičkovou terasu, na níž výrobce poskytuje záruku až 25 let.

Prkna z Bukovan vás podrží i v těch nejhorších časech


Pokud už tedy musíme – doufejme, že jen dočasně – zůstat uzavřeni před okolním světem, vyřešme to tím nejlepším správným způsobem. Bezpečně, kreativně a s podporou českého produktu světové kvality. Moderní profily, bezpečné povrchy, atraktivní odstíny – inspirujte se, ptejte se, vyzkoušejte. Jsme si jistí, že tahle zásilka vás opravdu potěší a že ať už se situace kolem koronaviru bude vyvíjet jakkoli, díky nové terase ze středočeských Bukovan budete mít vždy zdravý nadhled.

Další informace o produktech WoodPlastic®, inspirativní fotografie, praktická doporučení a mnohem více najdete na www.woodplastic.cz.
09.11.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444