Vytvořte si stylový interiér s designovými světly od Elusie

Při toulkách Prahou nejednomu kolemjdoucímu padne do oka nejen historie tesaná do kamene, ale i současnost a styl za skly výloh. Jednou z nich, představující množství zajímavostí, je i výloha showroomu Elusia v Sázavské 30 na Vinohradech, v prvorepublikové části Prahy překypující prodejnami stylového nábytku a interiérových doplňků. Bez přehánění lze tvrdit, že Vinohradská  třída a přilehlé ulice jsou čtvrtí designérů. Elusia je nepřehlédnutelná o to více, že nabízí světla v nejrůznějších formách a formátech.

Tohoto showroomu si všimnete, i když světlo zrovna nepotřebujete. Nejde totiž o obyčejné osvětlení, ale o nadčasové a designové kousky, na kterých s radostí spočine zrak kolemjdoucího. Elusia svítí pro široké spektrum zákazníků s těmi nejnáročnějšími požadavky. Dokáže rozsvítit nejen honosné prostory a luxusní obývací pokoje, ale i technické, industry a outdoorové zóny. Protože i ty potřebují zářit ve specifickém světle.

 

Kráčejí s trendy a zároveň rozšiřují nabídku

Dnešní interiérové trendy prosazují otevřené, stavebně propojené prostory a vyžadují specifický typ nasvícení. Důsledně koncepční a promyšlená skladba světel poskytující požadovanou svítivost a zároveň vytvářející příjemnou atmosféru je proto základním předpokladem pro pohodlí interiéru. V duchu takového konceptu vám v Elusii pomohou navrhnout a zařídit pracovní prostředí, soukromý prostor domova, či hotelovou recepci s lobby.


Dalším trendem současného trhu je důraz na stojací a stolní lampy, které pomohou vytvořit kouzlo domova a přívětivé prostředí k odpočinku, dokreslí útulnou a intimní atmosféru. Právě tu potřebujeme po návratu ze zaměstnání, kde jsme celodenně vystaveni mnohdy velmi intenzivnímu a nešetrnému osvětlení. Příjemnou odpovědí na takový požadavek jsou k tomuto účelu vyrobené lampičky 4concepts z hand-made foukaného skla, s množstvím variant tvarů, velikostí a dekoru skla i stínidla, jejichž bohatá nabídka vám způsobí dilema, kterou si vybrat. Všechny jsou skvostné.


Protože Elusia v Praze funguje již čtvrtý rok a její zákaznický klub neustále roste, rozhodla se nabídnout znovu o něco více. Další rozšíření nabídky o nové výrobce a zajímavá provedení si vyžádalo zvětšení výstavního prostoru a s tím související rekonstrukci. Ve velmi krátké době díky nim uvidíte nejen světla, ale i showroom v novém šatu. Rekonstrukce probíhá za plného provozu. Přijďte se tedy inspirovat, jak si můžete nově rozsvítit svůj pracovní nebo soukromý prostor.


Světlo bez kompromisu, služby s maximální přidanou hodnotou

Luxusní provedení vyžaduje i nadstandardní servis. A ten je v případě Elusie samozřejmostí. Pro odbornou radu si můžete přijít již v době, kdy jste ve fázi návrhu stavby nebo rekonstrukce a plánování elektrických rozvodů, stejně jako v čase, kdy potřebujete vyměnit a vybrat žárovku.



Neumíte si představit, jak bude vaše světlo vypadat v interiéru? Pokud to parametry světla umožnují, můžete si jej zapůjčit na vyzkoušení. Na Elusia team se můžete obrátit s jakýmkoliv problémem týkajícím se osvětlení, vždy se vám zde budou snažit maximálně vyjít vstříc a být nápomocni při řešení.
20.02.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444