Vytvořte dětem hřiště

Letošní krásné jaro vybízí k projížďkám na kole, procházkám přírodou a pobytu na zahradě. Abyste svým dětem zajistili dostatek aktivně stráveného času, vytvořte jim prostor pro hraní. Zábavné dětské hřiště můžete mít přímo před domem na vaší zahradě nebo dvoře.

Mnozí z nás si pamatují na dětská léta, která se svými kamarády trávili na prolézačkách a skluzavkách. Herní prostor nyní můžete svým dětem vytvořit i v domácím prostředí, a tak své dítě mít stále na očích. Dětské herní sestavy Jungle Gym se skládají ze standardních prvků, které si mezi dětmi získaly tu největší oblibu. 
Houpačku mají děti nejradši. Proč nemít rovnou dvě?
Svému dítěti tak můžete udělat radost skluzavkou, houpačkou, hrazdou, pískovištěm a mnoha dalšími hracími částmi. Díky stavebnicovému systému lze prvky libovolně kombinovat a vytvořit tak hřiště podle toho, jak vám to dovoluje prostor.

Důmyslné provedení jednotlivých prvků umožňuje snadnou instalaci a díky jednoduchému systému do sebe jednotlivé části vždy pasují. Není problém skluzavku, šplhací stěnu nebo zahradní dětský domeček dokoupit později. Proč například nemít dvě houpačky, když právě ta je z celého hřiště u dětí ta nejoblíbenější?

Bezpečná hřiště s dlouholetou tradicí
Hřiště Jungle Gym jsou zavedenou značkou v segmentu herních prvků pro děti už několik let. Splňují veškeré platné normy, a tak vašemu dítěti zajišťují bezpečný prostor. Konstrukce hřiště odolá i těm nejaktivnějším dětem. Materiál - tlakově impregnované hoblované hranoly zajišťují dlouhodobou životnost. 
Pokud se ve vás skrývá kutil, můžete si objednat hřiště jako stavebnici a společně se svými dětmi hřiště sestavit sám. Obdržíte na míru vytvořené dřevěné hranoly a montážní sadu k vybranému hřišti. Samozřejmě lze hřiště objednat i s montáží.

Více informací a bohaté ukázky realizací naleznete na adrese: www.jungle-gym.cz.
22.04.2014
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444