Vystupte z řady se sprchovými zástěnami CADURA GOLD LINE

Sprchové zástěny CADURA GOLD LINE jsou perfektní volbou pro náročné zákazníky. Ocení je také kreativní architekti a designéři. Ideální jsou pak pro luxusní koupelny, wellness centra a hotely.

Jedinečné sprchové kouty CADURA Gold Line v luxusní zlaté barvě nabízí nyní SanSwiss. Tradiční výrobce sprchových zástěn a vaniček tak přichází s exkluzivní novinkou – zlatou řadou sprchových zástěn s křídlovými nebo posuvnými dveřmi. 

Architekti jsou nadšení. Mohou kombinovat netradiční sprchový kout s koupelnou ve stylu vintage či v zcela moderním stylu s černými nebo tmavě modrými zdmi či dlažbou. Zlatá vytvoří punc luxusu. Nová řada sprchových zástěn CADURA Gold Line boduje nejenom exkluzivním designem, ale především vysokou funkčností, přívětivou ergonomií a praktickými detaily – pro používání i čištění sprchové zástěny.

Sprchové zástěny CADURA Gold Line vyrábí SanSwiss ve standardní výšce dveří 2000 mm s komfortními šířkami – pro pohodlný vstup do sprchy i pro komfortní sprchování. Možná jsou i atypická provedení sprchové zástěny – např. zkrácená boční stěna, která může volně navazovat na vanu. Nebo stále oblíbenější sprchové kouty ve variantě U-montáže (sprchové dveře a 2 boční stěny). SanSwiss nabízí i Walk-in zástěny. 

Křídlové nebo posuvné dveře – záleží jen na Vás, které si vyberete!

Křídlové dveře lze otevírat ven i dovnitř. Na vnitřní straně skla jsou zapuštěné panty se zdvihovým mechanismem. Výrazné zlaté panty fungují zcela v souladu s designem madla.

Posuvné dveře disponují praktickým „Soft open/close“ systémem pro snadné a tiché otevírání a zavírání dveří. Vodicí profil je zakrytý. Takže vidíte jen dokonalý profil v úchvatné zlaté barvě. Dveře lze snadno odklopit a vyčistit. Snadné údržbě napomáhá i standardně dodávaná antiplaková úprava skla Aquaperle. Aquaperle snižuje usazování nečistot a vodního kamene v pórech skla. 
SanSwiss vyrábí sprchové kouty CADURA v tradičním aluchromovém provedení a nově i v kolekcích WHITE LINE a BLACK LINE.

CADURA BLACK LINE

Atraktivní sprchové kouty v černé matné barvě vypadají moderně a zároveň luxusně. Ať už samostatně nebo s dalším vybavením koupelny. Netradičně působí s novým dekorem skla Shade (bílý sítotisk).


CADURA WHITE LINE

Svěží sprchové kouty v matné bílé barvě jsou zcela v trendu moderních koupelen. Nadčasové sprchové kouty v bílé barvě umožní vytvořit klidné, ale zároveň expresivní uspořádání koupelny.

 
15.06.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444