Výstavba nových bytů v Zahradním Městě vrcholí

Společnost CENTRAL GROUP v současné době dokončuje svou rezidenční bytovou lokalitu v Praze 10 – Zahradním Městě. Celý komplex nové zástavby o téměř 1200 bytech je navrhnut tak, aby splnil i požadavky náročné klientely.
Nové byty v lokalitě Nové Zahradní Město jsou již dokončeny, v nabídce k prodeji jsou poslední z nich. Na konec roku je naplánováno dokončení luxusních bytů v sousední lokalitě Rezidence Park Hostivař.

Rezidence Park Hostivař nabízí výhradně luxusní byty, jejichž vybavení obsahuje nad rámec běžných standardů například velmi kvalitní dřevěná eurookna, dřevěné podlahy ve všech místnostech, exkluzivní koupelny, topení ve formě podlahových konvektorů a řadu dalších luxusních prvků. Z jižní strany bytové domy sousedí s chráněným přírodním parkem Meandry Botiče. Severně přilehlá lokalita Nové Zahradní Město pak tvoří větší část celého projektu. Zde je pro všechny zájemce stále otevřen ukázkový byt s dispozicí 4 + kk, a to v 11. patře jedné z výškových dominant na hlavní příjezdové cestě do obytného areálu. Byt nabízí nejen dobrou představu o luxusním provedení bytů, ale také pěkný výhled na celou lokalitu včetně sousední Rezidence Park Hostivař.
V bezprostřední blízkosti komplexu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně nákupního a zábavního centra Park Hostivař, které nabízí celou řadu služeb, obchodů a restaurací. Dobrou dopravní dostupnost zajistí budoucí stanice metra Na Groši. Autem se do centra města díky přímé návaznosti na nedalekou jižní spojku dostanete za pár minut. To vše v kombinaci s výbornou lokalitou k bydlení, jakou tato lokalita bezpochyby je, přispělo k obrovskému zájmu a raketovému prodeji celého projektu.
27.06.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444