Vyřešte problém s ukládáním věcí na balkoně a na zahradě

S rostoucími jarními teplotami se mnoho z nás částečně stěhuje na zahrádky, chalupy a balkony, kde trávíme čas zahradničením, péčí o květiny a zaslouženým odpočinkem.

Zahradní nářadí, substráty, hnojiva, květináče, truhlíky, zahradní hadice, konve, podsedáky a spousta dalších nezbytností, které venku denně potřebujeme, občas zavazí. Nebo zahradní nářadí ukládáme na různých místech a pak je nemůžeme najít.

Věčný problém s hledáním odložených věcí na zahradě řeší pořízení zahradních skříní a úložných boxů z kvalitního a odolného plastu. Úložné venkovní skříně jsou do zahrady a na balkony velmi praktické, protože jejich údržba je snadná. Stačí přetřít vlhkým hadříkem.


Velkou výhodou plastových skříní a boxů je jejich odolnost vůči povětrnostním vlivům, venkovnímu chladnému počasí. Kvalitní plastové provedení vám umožní skříňku umístit na zahradě nebo na balkóně, a to i celoročně. Stejně tak usnadní ukládání věcí v domácí dílně, garáži a úklidové místnosti. 
Skříně v dekoru rattanu nebo dřeva jsou designově zajímavé i při vybavení pracovny nebo dětského pokoje. Vysoká nosnost polic, a to až 50 kg na polici, umožní ukládání i těžkých šanonů s dokumenty a knih.

Italský design, kvalitní zpracování a několik barevných variant a velikostí, ze kterých můžete vybírat. Plastové skříně, skříňky a zahradní úložné boxy dodáváme v ucelených designových řadách pro snadné kombinování.

Venkovní plastové skříně a zahradní úložné boxy můžete zakoupit v e-shopu Benco.cz.

 
25.04.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444