Vyrazte do boje proti hromadě špinavého prádla s pračkami Samsung WW6000

Celkem tři nové modely praček Samsung série WW6000 jsou šetrné k prádlu, vaší peněžence i životnímu prostředí. Špínu naopak odstraňují nelítostně a rychle a ještě u toho vždy skvěle vypadají. Jejich designu s názvem Crystal Gloss dominují digitální displej G-LED a prostorná dvířka s netradičně umístěným madlem. Díky jeho posunutí o 45° výše se totiž dvířka snáze otevírají.

Pračky od společnosti Samsung patří mezi to nejlepší na trhu. Nedávno Samsung zvítězil v nezávislém hodnocení dTest s modelem WW10H9600EW, který získal i známku dobré kvality společně s dalším modelem WF70F5E5U2W. Stejně jako u nových praček ze série WW6000 je jejich základem inovativní technologie Eco Bubble, která odstraňuje špínu i při nízkých teplotách pomocí aktivní pěny. Tu vytváří speciální generátor ze vzduchu, vody a pracího prostředku ještě než samotný cyklus praní začne. 
 
Všechny tři modely praček Samsung WW6000 (WW6413, WW6410 a WW6610) jsou navíc vybaveny novou funkcí BubbleSoak. Prádlo je do aktivní pěny namočeno až po dobu 30 minut, takže ani skutečně odolné skvrny nemají šanci.

14 pracích programů a 11 speciálních funkcí 

Perte, jak se vám zlíbí. Se špínou můžete prostřednictvím praček Samsung WW6000 dokonce zatočit do jedné hodiny. Při výběru super rychlého programu je totiž cyklus praní zkrácený díky dvojímu vstřikování vody. Pračky si tak poradí až s 5 kg prádla za pouhých 59 min. Splní i specifická přání díky funkcím jako např. super ekologické praní nebo outdoor program, speciálně vytvořený pro praní funkčního oblečení. K dispozici je rovněž speciální program na vlnu.
 
Pračky Samsung WW6000 se umějí postarat nejenom o vaše prádlo, ale také samy o sebe. Účinný samočisticí program Eco Drum Clean zajišťuje ekologické a hygienické vyčištění vnitřku pračky bez použití nepříjemných chemikálií. Samsung doporučuje spouštět jej po každých 40 cyklech, pračky vás však samy upozorní, když je čas na samočištění. Velmi praktický je také automatický monitorovací systém Smart Check. Sám rozpozná a diagnostikuje problémy již v jejich počáteční fázi a prostřednictvím smartphonu vám poskytne rychlé a snadné řešení. 

Nadstandardní úspora díky špičkovým technologiím

Modely Samsung WW6410 a WW6413 splňují nároky energetické třídy A+++ (–40 %), model WW6610 spadá do energetické třídy A+++ (–20 %). Za takto vysokou úsporností stojí unikátní typ motoru, tzv. digitální invertorový motor, který navíc snižuje hluk při praní a zvyšuje životnost pračky. Samsung na něj poskytuje záruku 10 let. Základem praček WW6000 je také unikátní buben s otvory ve tvaru diamantu, které zabraňují zachycení a poškození tkaniny, nebo keramické topné těleso s dvojitou povrchovou úpravou. Díky tomu se snižuje usazování vodního kamene a prodlužuje životnost pračky.

Více informací o nových pračkách Samsung WW6000 naleznete na www.samsung.cz
19.06.2015 | PR
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444