Vypínače a zásuvky Levit® slaví 5 miliónů

Základním rysem designu vypínačů a zásuvek Levit®, který navrhl přední český designér Jan Čapek, jsou rámečky a kryty přístrojů ve dvou různých barvách. Díky těmto dvěma barevným vrstvám vypínače a zásuvky vypadají, jako by se nad místem instalace vznášely – levitovaly. Právě tento efekt dal designové řadě i její jméno.

Použité pohledové panely lze jednoduše vyměnit, design tak umožňuje širokou variabilitu barevných kombinací. Oblibu tohoto designu dokládá i úspěch v podobě pěti milionů prodaných kusů. Podle zpětné vazby zákazníci oceňují funkčnost a jednoduchost ovládání a rovněž konektivitu s dalšími přístroji i čistotu designu.
 
Stejně jako u ostatních designových řad s přístroji pro vestavnou montáž je i v řadě Levit® nově dostupné krytí IP44, které je nezbytné například v koupelně. Na rozdíl od ostatních designových řad je ale možné využít až trojnásobný instalační rámeček.

Barevná škála IP přístrojů v řadě Levit® poskytuje pět barevných variací, a to jak v základní barevné škále bílá/bílá, bílá/kouřová černá a macchiato/ bílá, tak i barvy nabízené v nejnovější řadě Levit®M, konkrétně onyxová/kouřová černá a titanová/kouřová černá. Přístrojové vybavení zahrnuje základní přepínače a ovládače v řazení 6, 7 a 6/0, dále spínač řazení 5 a jednonásobnou zásuvku s clonkami a s víčkem. Díky jedinečné konstrukci je možné pro přístroje se zvýšeným krytím v designové řadě Levit® použít běžné instalační rámečky. Pro zajištění uvedeného stupně krytí se doporučuje montáž maximálně do trojnásobných rámečků, a to při vodorovné i při svislé montáži.
 
 
Prohlédněte si vše na nových webových stránkách www.nizke-napeti.cz.abb.com.
 
Fotografie - designové studio Moyen a ABB
29.04.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444