Vylepšený vzor Origo nyní ozvláštní i textil Iittala

Pruhovaný vzor Origo, který vytvořil Alfred Häberli, nabírá nový směr v textilním sortimentu značky Iittala. Nový vzor se bude držet v duchu Origo a zároveň na něj poskytne svěží a originální pohled při jeho použití na velkých plochách.

Duší Origo je hravý pruhovaný vzor, který byl vytvořen v roce 1999. Původně byl používán na keramické nádobí a našel svou podstatu v použití široké škály barev komponované do pruhů a zvláštního rytmu mezi těmito barvami. Díky těmto faktorům byl Origo styl snadno kombinovatelný s různými barvami interiéru v domě i u nádobí pro stolování. Jak roky plynuly, stal se jedním z nejvýraznějších pruhovaných vzorů využívaných pro dekorování jídelního stolu.

Pruhy jsou důvěrně známý, obyčejný vzor. Není snadné dostat nový pruhovaný vzor do mezinárodní klasiky. Je skvělé, že si spotřebitelné oblíbili hravost a barevnost vzoru Origo,“ říká jeho autor Alfredo Häberli a dodává „nyní je čas dát vzoru novou perspektivu, aby byl nadále jasný a svěží.“  
Pruhovaný vzor Origo se znovu zrodil v rozšiřujícím se textilním sortimentu značky Iittala. Vzor je dobře známý, jeho koncentrovaný rytmus balancuje pruhy vedle sebe a tím dostáváme pocit průhledu jakoby pod lupou na původní pruhy. Škála barev se také rozšíří. U textilií budou převládat jemné odstíny růžové a barvy lesa.

Nový vzor bude k dispozici jako série textilu zahrnující deku, povlaky na polštáře a utěrky. Součástí série budou také ubrousky a velké úložné plechovky, které jsou vhodné do kuchyně i kanceláře.
Origo textil přináší nový pohled na domov. Uklidňující vzor a harmonické schéma se snadno kombinuje s různými barvami v domácnosti. Textil je vyroben z vysoce kvalitní vlny a lnu, dobře pratelných přírodních materiálů.

Původní Origo vzor je však také v plné síle. Řada Origo keramického nádobí, skládající se z talířů, misek a hrnků, je nyní k dispozici ve třech barvách: oranžové, béžové a zelené.
 
26.11.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444