Vylepšená střešní krytina KMB BETA zatíží krov méně

Komplexní střešní systém KM Beta již chrání a zároveň zdobí dlouhou řadu rozmanitých objektů, mezi kterými jsou nejen rodinné a bytové domy, ale také mnohé veřejné stavby. Použití krytiny KM Beta není omezeno nadmořskou výškou či typem stavby, KM Beta se hodí pro vysokohorské chaty a stejně tak pro průmyslové a hospodářské budovy.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Střešní taška KMB BETA je klasický typ střešní krytiny s nejdelší tradicí, těšící se dlouhodobě důvěře jak architektů a projektantů, tak pokrývačů i samotných stavebníků. Díky zdánlivě drobným vylepšením lícní i rubové strany tašky KMB BETA došlo k podstatným pozitivním změnám v technických i užitných vlastnostech tašky. KMB BETA nyní vyniká podstatně nižší hmotností, avšak při zachování vysoké pevnosti.
KMB BETA je vysoce odolná proti zatékání a vzlínání vody. Zvýšením vodní drážky a úpravou jejího tvaru totiž nemá voda, při správné pokládce, naprosto žádnou šanci dostat se do střešní konstrukce. Odolnost proti vzlínání vody je zásadní zejména v období, kdy na střeše zůstává ležet vrstva sněhu. Díky úpravě vodní drážky do sebe jednotlivé tašky přesněji zapadají, což se v praxi projevuje především pohodlnějším, snadnějším a přesnějším skládáním tašek na střeše. Především realizační firmy a investoři také ocení vyšší stabilitu řezaných tašek v úžlabí a nároží, což je výsledek dalšího vylepšení střešní tašky KMB BETA. Vzhledem k přidání druhého výstupku v detailu odsazení od střešní lati se řezaná taška u závěsu položí na dva stabilní body a nekýve se. O dokonalejší ochranu proti poškození tašek už při dopravě se zasloužilo odlehčení patního žebrování spojené se snížením vzájemné kontaktní plochy rubové a lícní strany střešních tašek v paletě. Plocha žebrování byla rozdělena na dvě menší plochy žlábkem a opatřena silikonovým páskem - díky tomu jsou tašky na paletě při manipulaci chráněny proti poškození.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Střešní taška KMB BETA je vhodná pro sklon střechy 12 - 90°. Vyniká nízkou nasákavostí a dokonalou mrazuvzdorností. Střešní tašky KMB BETA se vyrábějí v sedmi barevných odstínech a ve dvou povrchových úpravách, ze kterých si každý zákazník může vybrat podle svého vkusu či charakteru stavby. KMB BETA nabízí tyto odstíny: cihlově červený, višňový, hnědý, šedý, černý a případně i zelený a modrý. Společnost KM Beta nabízí 30-ti letou záruku na kvalitu materiálu, pevnost, mrazuvzdornost a neprosákavost betonových tašek KMB BETA, ze zkušeností ale lze říci, že betonová krytina KMB BETA má životnost až 100 let.
Betonové doplňky vynikají delší životností

Střecha - to nejsou jenom základní tašky, ale také celá řada doplňků. I když se to nezdá, výsledná cena celé střechy je cenou doplňků výrazně ovlivněna. Společnost KM Beta a.s. se proto snaží nahrazovat plastové střešní doplňky betonovými, a to nejen z důvodu kvality a životnosti prvku, ale také proto, že betonové doplňky jsou pro investora cenově méně náročné. Použitím betonového prvku je navíc zaručena barevná jednotnost střešního pláště.

Materiály KM Beta výhodně na e-shopu

Zaujala vás krytina KMB BETA? Není nic jednoduššího než si, v rámci bezplatného servisu společnosti KM Beta a.s., nechat spočítat spotřebu střešní krytiny a doplňků. Tato služba má svou obdobu i u výpočtů potřeby zdicích prvků SENDWIX. Výhodné ceny krytiny KMB BETA nabízí v loňském roce spuštěný e-shop KM Beta (www.shop.kmbeta.cz). Nový e-shop znamená maximální komfort při nákupu - od výpočtu prvků krytiny a zdiva až po objednání dodávky či montáže - vše přímo z klidu domova prostřednictvím internetu. Dodávku materiálu zákazníkovi za cenu sjednanou na e-shopu zajistí nejbližší smluvní prodejce společnosti KM Beta. Na e-shopu jsou uvedeny i kontakty na realizační firmy v daném regionu. www.shop.kmbeta.cz přináší také jedinečné nabídky v rámci různých časově omezených akcí.

Krytinu KMB BETA, v současné době nejprodávanější střešní krytinu na trhu, můžete získat u svých prodejců stavebnin popřípadě kontaktovat manažera vašeho regionu.

Více informací na www.kmbeta.cz.
14.09.2009 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444