Vyhrajte nový exkluzivní Katalog rodinných domů Euroline 2014

Pokud přemýšlíte o stavbě či koupi domu, zúčastněte se nové soutěže se společností Euroline. Můžete vyhrát katalog rodinných domů a získat tak cennou inspiraci.


V novém katalogu si lze vybrat z 18ti typových řad rodinných domů, od klasických až po moderní domy. Nabídka zahrnuje bungalovy, nízkoenergetické domy, pasivní domy, aktivní domy, samostatně stojící domy, dvojdomy, řadové a dvougenerační domy. 

Úplnou novinkou je třída Smartline, která představuje úsporné rodinné domy s nízkými náklady na výstavbu a bydlení. Cena projektu pro stavební povolení a realizaci stavby je od 24 870 Kč. Realizační ceny rodinných domů jsou již od 1,25 mil.



bydlinek
Soutěž o katalog rodinných domů Euroline

Zodpovězte následující tři otázky a získejte katalog. Nápovědu k soutěžním otázkám najdete na adrese www.euroline.cz
Soutěž byla ukončena. 

Výherci:
Hana Nováková
Petr Knoflíček
Josef Balala
Miroslav Košťál
Věra Vetešníková
Radmila Koláčková
Věra Studeničová
Jiří Šmíd
Hanka Liškařová
Julija Štěpánová 
19.02.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444