Vyhrajte meteostanici Hyundai a přelstěte proměnlivé jarní počasí

Není nad to mít doma vlastní meteostanici a vyhnout se tak nenadálým změnám jarního počasí. Značka Hyundai nabízí moderní, designové a funkcemi jedinečné modely, ze kterých si vybere jak laik, tak odborník. Meteostanice jsou nejen hezkým doplňkem domácnosti, ale i praktickým dárkem.

bydlinekVyhrajte meteostanici Hyundai! Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku, kterou najdete na konci tohoto článku.
Meteostanice Hyundai WSC 2208
Skvělým rádcem vám bude například meteostanice Hyundai WSC 2208, která má příjemný vzhled a je k dostání v zelené, oranžové a šedé barvě.

Můžete si tak vybrat model, jenž se bude nejvíc hodit do vašeho interiéru. Meteostanice disponuje zajímavým ukazatelem optimálního prostředí, který vám řekne, jestli máte v místnosti příjemně. Model dále zobrazuje vnitřní i venkovní teplotu a vlhkost vzduchu. Graficky taky znázorňuje současné a přicházející počasí. Nechybí ani přesný čas, datum, budík s možností opakovaného buzení a podsvícení LCD displeje. Model si můžete postavit na stůl, nebo ho pověsit na zeď. O tom, že jsou meteostanice Hyundai kvalitní a precizně zpracované výrobky svědčí i poskytovaná nadstandardní záruka v délce 40 měsíců.

Více informací o meteostanicích Hyundai naleznete na www.hyundai-electronics.cz 
bydlinek
Soutěžte o meteostanici Hyundai

Dva z vás mají možnost vyhrát meteostanici Hyundai WSC 2208 ve svěží jarní zelené barvě. Zodpovězte správně soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování, které proběhne 16. června, kdy bude soutěž také uzavřena.

Nápovědu naleznete na www.hyundai-electronics.cz 

Soutěž byla uzavřena. Výherci: Jarka Vymazalová, Petra Dobešová
16.05.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444