Vyhrajte dovolenou v hodnotě 10 000 Kč a revizní dvířka Zavrz

Soutěžte s Erikou a revizními dvířky Zavrz o poukaz na dovolenou v hodnotě 10 000 Kč podle vlastního výběru z webu Invia.cz a 9 x slevový poukaz ve výši 50 % na revizní dvířka od společnosti Zavrz.

Jak se do soutěže zapojit? Na adrese https://www.reviznidvirka.com/soutez pomozte Erice formou hry najít jejího kocoura, který se ukryl za revizní dvířka pod obkladem. Soutěž potrvá do 16.12.2019. Po ukončení soutěže budou za přítomnosti notáře vylosováni výherci. Úplná pravidla soutěže naleznete na výše uvedených webových stránkách.

A k čemu vám poslouží revizní dvířka?

Revizní dvířka Zavrz se používají k estetickému zakrytí stoupaček, vodoměrů a dalších měřičů, uzávěrů a jiných revizních nebo servisních prostor například ve vaší koupelně nebo na WC. Oceníte je jak při stavbě domu, tak při rekonstrukci koupelny, když chcete dosáhnout perfektního dojmu bez rušivých prvků.

Pokud zvolíte neviditelná dvířka pod obklad, můžete si být jisti, že si jich v koupelně nikdo ani nevšimne. Neviditelná revizní dvířka obstojí jak po stránce vkusu, tak i funkčnosti. Co se týká otevírání, je možné zvolit variantu „na klik“. Tento moderní způsob otevírání pracuje se speciálním řešením dvojitého pantu, který dvířka nejprve vysune, a poté je otevře. Díky tomu dvířka velmi snadno otevřete i jednou rukou. Navíc je tento systém konstruován tak, aby bylo dosaženo maximální životnosti otevírání bez poruch. Druhou starší variantou je otevírání „na přísavku“, které se v současné době používá zejména u atypických velikostí či u dvířek na míru.


Potřebujete revizní dvířka umístit do sprchového koutu nebo za vanu, aby po nich stékala voda? Ani to není problém. Stačí zvolit voděodolná revizní dvířka. Jedná se o podobnou variantu jako revizní dvířka pod obklad. Voděodolná dvířka jsou však zhotovena z desky Glasrock, která nemá žádnou vodní nasákavost, a proto je lze umístit i do vlhkého prostředí.

23.10.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444