Výhody střešních oken z plastu

Střešní okno RotoQ K

Objevte přednosti střešního okna z plastu a hoďte za hlavu starosti s údržbou dřevěných rámů! Německý koncern Roto Dach- und Solartechnologie GmbH právě nyní přináší na náš trh střešní okno RotoQ K v plastovém provedení, které má pro uživatele celou řadu výhod.

Mimořádné tepelně-technické parametry a snadná údržba

Díky vícekomorovému profilu z PVC mají střešní okna RotoQ K jedinečné tepelně-technické parametry. Takto si můžete být jisti, že bude vaše nové střešní okno perfektně těsnit, nebude do něj zatékat a zároveň vás bude chránit před hlukem zvenčí. Pořídit si střešní okno z plastu je výhodné zejména v jeho snadné údržbě. Zatímco dřevěná okna je potřeba pravidelně natírat a ošetřovat, plastová střešní okna jsou téměř bezúdržbová.

Vhodné i pro použití v nízkoenergetických stavbách 

Střešní okna RotoQ K navíc nabízejí mimořádně skvělé hodnoty součinitele prostupu tepla celého okna. Jedná se o hodnotu Uw = 1,1 W/m2K již při zasklení ve třech variantách s dvojsklem s Ug = 1,0 W/m2K pro použití v nízkoenergetických stavbách.

V případě zasklení trojsklem se ve všech jeho variantách nabízí hodnoty umožňující použití u pasivních domů – od Uw = 0,90 W/m2K při zasklení 3C, přes Uw = 0,78 W/m2K při zasklení 3A až po Uw = 0,77 W/m2K při zasklení 3P. Ve všech těchto případech se ukazuje výhoda použití PVC vícekomorových profilů oproti plnému dřevěnému profilu křídla a rámu. Zde vidíte, že vám střešní okna z plastu opravdu vyplatí. 

 

Kvalitní zvuková izolace

Střešní okna RotoQ K také vykazují lepší útlum hluku než dřevěný plný profil. Dvojskla zajišťují útlum hluku 33 a 37 dB, u trojskel je to potom útlum 38 a 44 dB. Střešní okna RotoQ K lze proto doporučit pro domy, které se nacházejí u frekventovaných cest, dálnic, v centru měst, u hřišť apod.

 

Rychlá a přesná montáž

Střešní okna RotoQ K jsou navržena tak, aby byla jejich montáž jednoduchá a přesná zároveň. To zajišťuje inovativní systém "klik", který  zajišťuje uchycení vnějšího oplechování rámu a křídla bez šroubovaných spojů. Díky tomu je těsnění oken opravdu spolehlivé. Pokud máte zájem o montáž střešních oken RotoQ K obraťte se na firmu HZB s.r.o., která má v této oblasti bohaté zkušenosti. 

21.06.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444