Vychutnávejte si dobrou kávu každý den

Také si každé ráno, když zaléváte svou rozpustnou kávu horkou vodou, říkáte, že se konečně půjdete podívat na nějaký kávovar? Také na kvalitní kávu chodíte jen do kavárny, protože ta doma připravená vám ani nevoní, ani nechutná? Možná nastal ten pravý čas koupit si kvalitní kávovar. Představujeme nejprodávanější novinku v roce 2016.

Srozumitelně a jednoduše

Ano, představa kávy jako z kavárny je sice lákává, ale mnozí z nás se stále domnívají, že příprava espressa v domácích podmínkách je něco obtížného. Nejprodávanější kávovar Nivona 758 CafeRomatica nás však přesvědčuje o opaku. Menu a veškerá komunikace probíhá na barevném displeji a navíc v českém jazyce. Přístroj vás bude navádět přímo v rodném jazyce, a to včetně veškerých hlášek a upozornění.

Kávovar Nivona umožňuje přípravu espressa, capuccina nebo třeba latte pouhým stiskem jednoho tlačítka, a to díky funkci one touch. Ani pro výrobu mléčných nápojů nemusíte provést pohyb navíc. Výroba cappuccina nebo latte je zajištěna pomocí samonasávací napěňovací trysky, která dokáže vyrobit nejen páru, ale i horkou vodu. Tryska je umístěna přímo v hlavě s tryskami na kávu, takže nemusíte přesunovat sklenici či šálek. Stačí pouze ponořit nasávací hadičku do mléka a vybrat nápoj.

Káva jako od baristy

Značka NIVONA u svých modelů kávovarů představila zcela nový Aroma Balance System, díky kterému si můžeme vychutnávat kávu s plným aroma. Systém zajistí přizpůsobení času a tlaku, který při spařování projde namletou kávou v předdefinované vlně. Tímto principem bude zaručena optimální extrakce.

 

Vstaňte k hotové kávě

Pokud fandíte technickým novinkám, svou kávu si klidně můžete nechat připravit prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu. Stačí mít bluetooth připojení. Vy se tak můžete ještě protahovat v posteli, zatímco se váš šálek ranní kávy bude připravovat.
 

Kamenem úrazu některých kávovarů bývá systém čištění. Značka NIVONA zaručuje nadstandardně komfortní údržbu, a tak vždy dokonalý požitek z připravené kávy.
 

Funkce, které usnadňují údržbu a čištění:

  • Automatické čištění nasávací hadičky horkou párou. Není třeba hadičku sundávat a proplachovat.
  • Vyjímatelnou spařovací jednotku lze celou propláchnout vodou. Tak v kávovaru nezůstávají zbytky kávy, které by po čase mohly začít plesnivět.
  • Parní proplach mléčných cest můžete nastavit automaticky, nebo na ruční ovládání.
  • Díky elektronickému návodu přímo v přístroji již nebudete muset při každém čištění vytahovat návod k obsluze.

Další výhody kávovaru značky Nivona

Kávovar Nivona není nutné připojovat na pevný přívod vody, je vybaven zásobníkem na vodu o objemu 2,0 litry. Zásobník na vodu je osazen senzorem, který kontroluje výši vodní hladiny, v případě nutnosti doplnění vás na to upozorní na svém displeji.

Máte chuť na espresso nebo lungo? Sami si zvolte množství vyrobené kávy mezi 20 - 240 ml. Nastavte si také sílu aroma každého šálku mezi 7 -11 g. Dále kávovar umožňuje nastavení hrubosti mletí ve třech krocích.

Výkonné čerpadlo je schopno vyvinout tlak 15 bar, který zajišťuje správné propaření kávy a umožňuje výrobu dvou šálků současně. 

Více informací i názory zákazníků, kteří si přístroj Nivona 758 již zakoupili, najdete na adrese: www.nivona-eshop.cz/e-shop/kavovar-nivona-nicr-758-caferomatica.
07.11.2016 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444