Vybíráme venkovní markýzy

Bude pro vás vhodná otevřená, kazetová nebo boční varianta?

Připravte se na dny plné slunce. Pořiďte si markýzu na terasu či balkon a vychutnejte si letní dny bez omezení. Markýza vám poskytne nejen stín a ochranu před deštěm při venkovním posezení, ale také pomůže zmírnit intenzitu slunečního záření, které míří okny dovnitř domu.

Společnost HZB s.r.o. vám nabízí hned 3 typy markýz. Vy si tak můžete vybrat přesně takovou markýzu, která nejlépe splní všechny vaše představy a požadavky.
 

Jednoduchá kvalitní konstrukce a cenová dostupnost je charakteristická pro otevřené markýzy, které jsou ideálním řešením pro zastínění teras, venkovních posezení restaurací nebo obchodů. Otevřené markýzy mají látku navinutou na hřídeli, která může být chráněna stříškou. Výsuv markýzy zajišťují kloubová ramena. Jedná se o nejčastěji používaný typ markýzy. Vybírat lze ze široké nabídky barev, dekorů a typů látek, na manuální nebo elektrické ovládání.
 

Pokud hledáte markýzu s opravdu dlouhou životností, je pro vás jako stvořená kazetová markýza s designovým boxem, díky kterému lze kdykoliv schovat svinutou látku i ramena markýzy. Takto zůstane markýza bezpečně chráněná před deštěm a větrem. Oproti klasickým otevřeným markýzám totiž dokážou kazetové markýzy spolehlivě ochránit látku před poškozením a prodloužit tím její životnost. Právě proto jsou kazetové markýzy nejoblíbenější způsob zastínění teras a venkovních posezení.
 

Jak si ještě více zkomfortnit posezení na terase? Boční markýzy vás na terase či balkonu ochrání před nežádoucím bočním větrem, nízkým podvečerním sluncem nebo zvědavými pohledy sousedů. Skládají se z venkovních látkových clon, které jsou kotveny do fasády domu. Jejich ovládání je ruční pomocí madla. Při vytažení se upevní na protější stěnu nebo do speciálního stojanu. Velkou výhodou je, že si boční markýzy můžete pořídit nejen jako boční zastínění pergol, ale i samostatně jako praktickou clonu.
 
14.03.2023 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444