Vybíráme vánoční osvětlení

Pro Vánoce je typická nejen vůně jehličí a dárky, ale také vánoční výzdoba a světelné dekorace, které vykouzlí vánoční atmosféru v bytě, na balkóně či na zahradě.

Při výběru vánočních světelných dekorací je důležité, jestli světýlka budou zdobit interiér nebo exteriér. Zejména do venkovních prostor je možné instalovat pouze dekorace, které splňují požadavky pro bezpečné venkovní použití. Důležitá je především vodotěsnost.

Ať už vybíráte vánoční osvětlení do interiéru nebo exteriéru, nejdůležitější je bezpečnost. Proto doporučujeme kupovat světelné dekorace pouze u certifikovaných výrobců a prodejců. Jen tak máte jistotu, že osvětlení bude nejen skvěle vypadat, ale také, že bude zcela bezpečné po vás i vaše děti.

V záplavě vánočního osvětlení nejisté kvality z tržnic najdete na českém trhu také kvalitní a bezpečné světelné dekorace. Například vánoční osvětlení Marimex DECOR je zárukou nádherné slavnostní atmosféry vánočních svátků a současně i bezpečného bezporuchového provozu v interiéru i v exteriéru.

Můžete si vybrat z mnoha typů vánočních světelných dekorací, které jsou nejen bezpečné, ale díky LED technologii jsou také odolné proti otřesům, nevyzařují žádné teplo a díky nízké spotřebě LED diod ušetříte až 90 % energie oproti klasickým žárovkám. Některé vánoční dekorace tak mohou fungovat dokonce na baterie, takže není nutné připojení k síti. Průměrná životnost LED diod je 2 000 hodin svícení.


Kouzelnou vánoční atmosféru do vašeho domova vnesou světelné řetězy či rampouchy a vánoční hvězdy či vločky, které můžete umístit na vánoční stromek, na okno, balkon i na zahradu.

V nabídce jsou i okenní dekorace ve tvaru hvězd, sněhových vloček, sněhuláků, sobů či medvídků, vánoční stromky ve formě akrylového kuželu s LED světélky, LED prskavky s průměrem 40 cm i 50 m LED pásky pro ozdobení domu či zahrady. Svítící 3D medvěd nebo sněhulák z akrylu skvěle doplní vánoční atmosféru v dětském pokoji nebo na zahradě. Vánoční svícny se 7 LED svíčkami jsou ideální bezpečnou pokojovou dekorací. 
30.10.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444