Vybíráme skleník

Skleníky Hobby jsou oblíbené pro svůj skvělý poměr cena/výkon. Foto: Limes Litomyšl

Skleníky Hobby jsou oblíbené pro svůj skvělý poměr cena/výkon. Foto: Limes Litomyšl

Zeleninu z vlastní zahrady nenahradíte. Její chuť nelze srovnávat s chutí zeleniny ze supermarketu. Víte, jak byla vypěstována, čím je ošetřena, a v neposlední řadě samozřejmě ušetříte. Při dnešním proměnlivém a nestálém počasí je však třeba zajistit podmínky vhodné pro pěstování. Skleník je jednou z mála možností.

Skleník ochrání rostliny před rozmary počasí a zabezpečí jim stabilní podmínky pro růst. Na trhu nalezneme mnoho variant a druhů skleníků. Doby, kdy si kutilové stavěli skleníky svépomocí z oken nebo z ocelových profilů se zatmelenými okny, jsou naštěstí pryč a ze skleníku se stal dostupný pomocník, ze kterého máme nejen radost, ale i užitek. Jedním z předních, ryze českých výrobců skleníků, je firma Limes Litomyšl.
Skleníky z pevného a antikorozního materiálu
Vybrat skleník, který bude vyhovovat vašim požadavkům a možnostem, není těžké. Všechny řady skleníků jsou vyráběny z žárově pozinkovaného plechu, který se postupem času ukazuje jako nejvhodnější materiál jak pro svoje pevnostní vlastnosti, tak hlavně pro vysokou odolnost proti korozi. Jako výplň se používá hlavně rozptylové sklo Helios, a pokud si to zákazník žádá, tak i polykarbonát.
Vyberte si ze základních řad skleníků
Limes Litomyšl vyrábí skleníky ve třech řadách. Základní řadou jsou skleníky Hobby. Jejich předností jsou kompaktní rozměry, které vám umožní postavit skleník i na malou zahrádku. Skleníky Hobby jsou oblíbené právě pro svůj skvělý poměr cena/výkon, kdy i při nízké ceně máte opravdový skleník ze skla a pozinkovaného plechu bez zbytečných kompromisů.
Řada Variant - skleníky do každého počasí
Nejoblíbenější, a zákazníky nejvyhledávanější, jsou skleníky z řady Variant. Jejich masivní konstrukce umožňuje postavit je téměř kdekoliv. Ať žijete na větrné hůrce nebo na horách, kde zmizí pod sněhem i celá chalupa, tyto skleníky vše přečkají a na jaře můžete opět pěstovat. Skleníky Variant mají širokou řadu příslušenství, které zlepšují jejich užitné vlastnosti a usnadňují pěstování. Samozřejmostí jsou automatické otvírače k oknům, prodloužené dveře, okapy, boční okna nebo možnost barevné úpravy, aby vám skleník ladil s ostatním příslušenstvím na zahradě.
Skleníky Primus pro jedinečnou zahradu
Mezi zákazníky si oblibu rychle získávají i skleníky z řady Primus. Tyto skleníky jsou v základní ceně barevné dle vašeho výběru ze vzorníku RAL. Mají některé prvky, které u jiných výrobců nenaleznete. Lamelové boční okno, pěstební stoly, nerezový spojovací materiál nebo dělené dveře dělají ze skleníků Primus jedinečnou stavbu na zahradě, kterou nikdo nepřehlédne.

Nabídka skleníků společnosti Limes Litomyšl je široká a záleží jen na vás, jaký si vyberete. Pro více informací navštivte www.limes.cz.
03.03.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444