Vybíráme rolovací a dvoukřídlá garážová vrata

Dvoukřídlá dřevěná garážová vrata, za kterými se skrývaly žigulíky a wartburgy, se stala dávnou minulostí. Na jejich místo nastoupily sofistikovanější modely s moderním konstrukčním řešením. Ačkoliv na první pohled všechny druhy garážových vrat vypadají stejně, rozdílnosti se začnou ukazovat při jejich otevírání a používání.

Velké popularitě se těší sekční garážová vrata, která jsou vhodná téměř do každé garáže. V prostorách, kde zasouvání lamel do stropů není vyhovující, nastupují rolovací anebo dvoukřídlá garážová vrata.
 

Rolovací garážová vrata

V menších garážích nachází uplatnění rolovací garážová vrata, která pracují na podobném principu jako klasické okenní rolety. Nespornou výhodou je, že šetří spoustu místa v samotných garážích, neboť vrata se rolují nahoru do boxu nad stavebním otvorem. Box lze umístit i ven mimo prostor garáže. Rolovací vrata se vyznačují elegantním designem, vysokou odolností a mnoha bezpečnostními prvky. Hlavní výhodou však představuje jejich instalace, která nevyžaduje stavební úpravy.

Vybrat si můžete z pestré palety barevných odstínů, které budou korespondovat s barvou vašeho domu anebo oken.

Dvoukřídlá garážová vrata

Někteří zákazníci stále nedají dopustit na dvoukřídlá garážová vrata. Je zapotřebí zdůraznit, že se nejedná o pár stlučených dřevěných desek dohromady, dnešní nabídka dvoukřídlých variant je modernější a vzhledově přijatelnější. K výrobě se používají kvalitní materiály garantující dlouhou životnost, bezpečnost a tepelnou izolaci. Vyrábí se na míru vašim požadavkům, co se do velikosti a vzhledu týče. Dvoukřídlá vrata se ovládají manuálně, ale i tak nabízí maximální komfort. Dokonce si sami zvolíte, zda se mají vrata otevírat ven anebo dovnitř. Opět zde záleží na prostorových možnostech garáže.

Vyberte si garážová vrata na www.lomax.cz.
28.07.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444