Vybíráme matrace za příznivé ceny

Foto: www.nabytek-rb.cz

Foto: www.nabytek-rb.cz

Hledáte novou matraci, na které byste se konečně dobře vyspali? Sháníte matraci kvalitní a zároveň za příznivou cenu? Seznamte se s nabídkou společnosti Nábytek RB.

Výběru matrací bychom měli věnovat odpovídající pozornost. Budeme na nich spát a odpočívat každý den, proto by měly být pohodlné a dostatečně prodyšné. Je velmi užitečné si svou matraci předem důkladně vyzkoušet. Takovou možnost máte například v provozovnách v Ivančicích nebo Moravském Krumlově, kde naleznete matrace pěnové, latexové, pružinové, řešeto nebo dětské matrace.
Ideální volbou a zároveň nejprodávanější matrací je luxusní 7zónová matrace SILVER MEDIC. Vyrobená je z antibakteriální pěny, díky stříbrným částicím nabídne vysoké hygienické požadavky, je měkká a poskytne velmi komfortní spánek. Díky perfektnímu odvětrávaní snižuje výskyt roztočů. Matrace SILVER MEDIC se vyznačuje vysokou životností a její potah je možné prát až na 60 stupňů. Tato matrace je opatřena technologií řešeto.
Technologie řešeto dokonale zajistí odvětrávání matrací a tím eliminuje výskyt roztočů, plísní a usazování vlhkosti. Speciální vertikální otvory matraci dodají vzdušnost, měkkost a odolnost vůči vlhkosti. Matrace jsou vhodné pro alergiky, protože zaručují dokonalou hygienu lůžka. V neposlední řadě je u nich zaručena vysoká životnost. Exkluzivní matrace upravené technoligí řešeto můžete nalézt v eshopu či prodejnách Nábytek RB.
V sortimentu společnosti RB Nábytek naleznete také dětské matrace na míru, které lze přizpůsobit rozměrům dětské postýlky. Dětské matrace jsou velmi pohodlné, komfortní a zajistí bezproblémový vývoj páteře dětí. Jsou dokonale provzdušněné a díky snímatelnému, prošívanému potahu, který se dělí na dvě části a lze ho prát až na 60 stupňů, splňují hygienické nároky. Kombinace velmi kvalitních materiálů zajistí dítěti zdravý a klidný spánek.
04.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444