Vyberte ty správné vypínače pro váš interiér

Vypínače a zásuvky působí zdánlivě jako věc, která si nezaslouží příliš pozornosti - často se zaměřujeme pouze na jejich funkčnost, nikoli estetiku. Pokud ale investujete energii a čas do vyladění svého interiéru, proč by vaše úsilí měl znehodnotit vypínač?

Třešnička na dortu vašeho interiéru

Promyšlený výběr funkce přístroje, jeho správné umístění a jeho kvalitní instalace zvyšují komfort bydlení. A jeho správné designové provedení může pozdvihnout prostory domova či kanceláře na vyšší úroveň. Vypínač je tou pravou „třešničkou na dortu“ každého interiéru. A v průzkumu, který si společnost Schneider Electric nechala udělat, se tato domněnka více než potvrdila: 61 % uživatelů má zájem o vypínače designové.

Vypinac.cz radí, odpovídá, inspiruje

Webový portál www.vypinac.cz již mnoho let slouží jako neocenitelný pomocník všem, kteří dělají rekonstrukci interiérů v domácnosti, staví nový dům nebo jsou odborníci v oboru elektroinstalace. V minulém roce také web prošel výraznou modernizací.
 
Web je zaměřen na vypínače, zásuvky a inteligentní domácnost a nabízí kompletní a jednoduché řešení na jediném místě. Naleznete na něm užitečné tipy, na co si dát při elektroinstalaci pozor, obrázky inspirativních interiérů, konfigurátor vypínačů, můžete si zde vybrat prověřeného profesionála, který elektroinstalaci provede, nebo stáhnout dokumentaci a katalogy, které vám pomohou s výběrem toho pravého designu.
 

Vypínače plastové, dřevěné, skleněné, kovové či kamenné

Na webu vypinac.cz si můžete vybírat v různých cenových hladinách a z mnoha designových řad. Pomocí jednoduchého konfigurátoru si vyzkoušíte různé kombinace rámečků a přístrojů na reálném pozadí (právě teď je trendy Sedna Design v barvě Antracit).


Jakmile máte jasno, posunete se k výběru konkrétních funkcí a jejich množství. Web je vytvořen tak, aby i laik mohl vytvořit jednoduše soupis potřebného materiálu. Systém sám doplní další potřebné komponenty, aby vše bylo kompletní. Z virtuálního košíku je možné finální konfiguraci uložit nebo je zákazník přesměrován na některý ze specializovaných e-shopů. Uživatel si vybere ten obchod, který nejlépe vyhoví požadované poptávce a má všechno zboží k dispozici.
 
Vzhůru do toho! Je to jednoduché, hravé, zábavné a inspirativní.
Sejdeme se na www.vypinac.cz!
24.05.2021 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444