Vyberte si ten správný dřez

Dřezy patří mezi základní vybavení domácnosti. Při jejich pořizování se musí uvažovat hned několik faktorů. Tím je myšlena například správná velikost, aby nebylo potřeba upravovat zbytek kuchyně, pokud by náhodou nepasovala. Z praktických důvodu by se nemělo opomíjet ani umístění dřezu, z designových pak barva. Chceme přece, aby se náš dřez do kuchyně hodil i vizuálně.

Častou a oblíbenou variantu představují bílé dřezy Franke. Jeden z nejprodávanějších modelů se jmenuje FRANKE OID 611-62 bílý. Vyrábí se z tectonitu a vlastní skrytý přepad. Dále sifon pro úsporu místa 6/4“ s odbočkou na myčku a její rozměry jsou 62 x 50 centimetrů.

Komu nevyhovuje bílý dřez, může zvolit černou variantu. Třeba model FRANKE BFG 611-86 onyx. Jeho výhodou je odkap, vyvrtané otvory a v neposlední řadě odvod na myčku. Rozměr vaničky DŠH je 50 x 86 x 20 cm. Stejným cifrám odpovídá i rozměr celkový. 
 
Na Alze je ovšem možné vybrat si z řady mnohých dalších výrobků Franke. V nabídce figurují různé kombinace nejen podle barvy (bílá a černá). Ale také podle materiálu. Kromě zmíněného tectonitu také granitový. Jiné dřezy jsou nerezové, další se mohou pochlubit celoplošným odkapávačem.
 
Nespornou výhodou tohoto prodejce je možnost doručení zboží v den objednávky včetně svátků i víkendu. Stejně tak lze využít i odběrných míst, takzvaných Alzaboxů.  
30.12.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444