Vyberte si rodinný dům, který vám bude vyhovovat

Společnost Prestige House CZ, která se zabývá projektováním a realizací rodinných a bytových domů, nesvazuje zákazníka striktní typovou výstavbou. Naopak ho chce přivést k myšlence a ukázat mu, jak jeho dům může vypadat, aby byl spokojený nejen se vzhledem, ale i s cenou.

V nabídce tohoto výhradního prodejce rodinných a bytových domů EUROLINE je 952 projektových řešení. Vybírat můžete rodinné domy od nejlevnějších variant až po luxusní vily pro náročné klienty. Všechny domy mohou být realizovány ve variantách od základních až po pasivní, aktivní, inteligentní a dokonce i v jejich vzájemných kombinacích.

Pasivní domy

U pasivních domů se používají stavební materiály stejné jako u běžné výstavby, kde je důraz kladen na zdravé mikroklima a vnitřní tepelnou pohodu s minimální spotřebou energie. V technologii pasivního domu je vytápění zajištěno nízkoteplotním podlahovým vytápěním v celém domě, řízeným větráním s rekuperací tepla (se zpětným využitím tepla) a centrální větrací jednotkou s podporou solárního ohřevu teplé vody a předehřevu přiváděného čerstvého vzduchu.

Aktivní domy

Ve variantě aktivního domu se jedná v podstatě o domy pasivní nové generace s tím, že vyrobí více energie, než spotřebuje a přitom poskytuje příjemné a zdravé mikroklima. Dům Aktiv, který společnost Prestige House CZ nabízí, je aktivní ve výrobě elektrické energie, kterou zajišťuje 36 vysokovýkonných fotovoltaických článků s celkovým instalovaným výkonem přibližně 7,2 kW s vysokou účinností, a proto elektřinou zásobují celý dům. Přebytečnou energii lze dodávat do rozvodné sítě.

Inteligentní domy

Ve variantě inteligentního domu je spojeno doposud zdánlivě neslučitelné - pokročilé funkce, jednoduché ovládání a solidní cena. Inteligentní dům nabízí centrálního řízení celého domu ohledně vytápění, zabezpečení osvětlení, stínění, větrání a energie. Varianty jsou řešeny vždy v návaznosti na potřeby, přání a individuální představy každého klienta.

Zděný dům vs. dřevostavba

Prestige House CZ prodává klasické zděné domy s životností minimálně 100 let, jejichž realizace se pohybuje od 2 do 6 měsíců. Dlouholeté praktické zkušenosti a profesionální realizační tým dokáže zděný dům postavit ve srovnatelném čase jako dřevostavby. U zděných domů je garantována léty prověřená životnost stavby, kde je za použití nových materiálů a technologií dosaženo srovnatelných energetických náročností jako u dřevostaveb. Mimo jiné lze v domech měnit i uspořádání a velikost místností. Domy nejsou omezeny umístěním krbů a podobně. U zděných domů také pojištění přijde levněji. Jejich požární odolnost je totiž daleko vyšší než u dřevostaveb.

Jak dům objednat

Typové projekty se dají objednat přímo prostřednictvím internetové aplikace na www.euroline.cz.  Pokud klient ještě není zcela rozhodnutý, je možné si před objednávkou sjednat konzultaci s profesionálem na 35 pobočkách po celé ČR nebo se přímo objednat do sídla Euroline na adrese: Pražská 810/16, Praha 10 Hostivař.
Při objednávce typového projektu lze současně požádat o všeobecné schválení změn, které typový projekt umožňuje a které je prováděno bezplatně. Úpravy jsou možné v níže uvedeném rozsahu. 
 
  • Změna osazení, počtu, velikosti a druhu oken, včetně střešních oken,
  • dveří vnitřních a vnějších, včetně zrušení dveří a nahrazení buď okny nebo francouzkými dveřmi,
  • změna komínů,
  • změna zařizovacích předmětů,
  • změna příček,
  • změna střešní konstrukce na vazníkovou, čímž bude zrušen betonový strop a nahrazen zavěšeným sádrokartonem se zateplením,
  • v případě vazníkové střechy zrušení nosných zdí v přízemí,
  • rozšíření garáže s tím, že dojde z části k vytvoření technické místnosti propojené s garáží požárními dveřmi a se dveřmi do venkovního prostoru a propojení garáže s obytným domem požárními dveřmi.
Veškerá nabídka výhradního prodejce typových projektů rodinných a bytových domů EUROLINE je uveřejněna na www.euroline.cz nebo v tištěném katalogu, který je možné zakoupit přímo v kanceláři Euroline, centrum stavebního inženýrství, Pražská 810/16, Praha 10 – Hostivař, nebo objednat na dobírku přes internet na info@euroline.cz. V rozsáhlém katalogu si vybere každý klient. Po konzultaci s odborníky mu bude navržena realizace vybraného domu na míru. Každý z projektů se při vlastní realizaci může změnit a tím odlišit od základního typového projektu, a proto se každá stavba stane nezaměnitelným originálem.
18.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444