Vyberte si opravdu kvalitní sekačku!

Německá značka AL-KO je už půl století spojena s vývojem a výrobou vysoce kvalitní zahradní techniky, především travních sekaček ve všech podobách. Germánsky důkladný je nejen vývoj nových technologií, ve kterém je AL-KO na absolutní světové špičce, ale také materiály a výroba, která se odehrává převážně v Rakousku.

Celý program AL-KO pro sečení trávy je pečlivě doladěn tak, abyste zde našli nástroje pro údržbu každé zahrady co nejpohodlněji a s nejvyšším komfortem obsluhy. Vybírejte pečlivě podle rozměru vašeho trávníku, členitosti pozemku i podle času, který údržbě můžete věnovat. S celým sortimentem se seznámíte na stránkách AL-KO, ale nejlepší odbornou radu při výběru správného stroje vám poskytnou autorizovaní prodejci AL-KO.

Potřebujete spolehlivou benzinovou sekačku?
Zkuste vítězku v soutěži o nejlepší poměr ceny, kvality a výkonu, AL-KO Highline 46.5 SP-A. Šťastná volba se jí říká nejen kvůli možnosti sedmileté záruky, ale i díky technologii MaxAirflow. Proud vzduchu dokonale naplní 70litrový koš až po okraj, ať je tráva mokrá nebo přerostlá.

Nebo potřebujete Všeuměla, který posečený okrasný trávník buď sesbírá do koše, nebo namulčuje, nebo na užitkové zahradě narovná trávu do řádků bočním výhozem? To vše umí AL-KO Classic 5.16 VS-A PLUS a navíc díky plynule nastavitelné rychlost pohonu bude šlapat stejně jako vy. Jestli chcete do vyšší třídy, tak je tu AL-KO Highline 527 VS s inovativním motorem B&S Exi, variabilním pohonem kol, šířkou záběru 51 centimetrů a 4inone Function: sečení, sbírání, mulčování a boční výhoz.


Chcete raději tišší elektrický stroj?

AL-KO Comfort 34 E vás kromě nenápadného výkonu nadchne i skladováním a údržbou v poloze „na zadku“, centrálním nastavením výšky jedním pohybem, pneumatikami velikosti XL pro pojezdový komfort, ukazatelem stavu naplnění koše nebo ergonomickým nastavením výšky rukojeti.

O tom, že značka AL-KO určuje směr vývoje, svědčí inovativní řada akumulátorových zahradních pomocníků EnergyFlex, které pohání jeden kvalitní Li-Ion zdroj s dlouhou životností. Výhody? Je jich spousta! Sousedy potěšíte tichem na zahradě. Vás potěší, že u elektrických strojů za sebou nemusíte tahat protivnou šňůru. A také jejich levný provoz s velmi jednoduchou údržbou a malou spotřebou „šťávy“.

Co nová technologie dokáže, to vám předvede rotační akumulátorová sekačka AL-KO Moweo 42.5 Li. Je první na světě, která bezvadně pracuje v ocelovém těle benzinové sekačky s šířkou záběru 42 cm a velkým 65litrovým sběrným košem! A teď pozor! Na stejný akumulátor vám doma poběží strunová sekačka AL-KO GTLi 18V Comfort, se kterou se dostanete všude, nůžky na živý plot AL-KO HT 18V Li s diamantem broušenými břity, výkonný foukač listí AL-KO LB 36 Li a dokonce řetězová pila AL-KO CS 36 Li s opravdu silným výkonem!

Nezapomeňte, značka AL-KO má ideální stroj i pro vaši zahradu!
22.05.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444