Vyberte si nové bydlení v Plzni a okolí

Foto: Oxes Tachov s.r.o.

Foto: Oxes Tachov s.r.o.

Aktuální developerské projekty VI.

Na Plzeňsku nevyrůstají nové obytné stavby jen v samotném krajském městě. Další zajímavé možnosti nového bydlení developeři a realitní kanceláře nabízejí např. v Tachově, kde vznikne v lokalitě Třešňovka komplex s řadovými RD a bytovým domem. Domky a byty k stálému bydlení i rekreaci nabídne také nový projekt v Sušici. V Rokycanech, kde letos slaví 900 let první písemné zmínky o svém městě, si od září budou zájemci moci prohlédnout nové byty v domě, který vyrostl v historické části města.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Oxes Tachov s.r.o.

Projekt: Obytný soubor „Třešňovka“ v Tachově
Developer: Oxes Tachov s.r.o.

Obytný soubor se nachází v lokalitě "Třešňovka" v západní části zastavěného území Tachova mezi ulicemi Třešňová a prodloužení ulice Tovární. Bude jej tvořit 16 typových řadových rodinných domků a 1 bytový dům s 33 byty. K prodeji je rovněž 23 volných pozemků o celkových plochách od 465 m2. V lokalitě se nachází celkem 43 parcel a jedná se o místo s velmi krásným výhledem do přírody. Parcely jsou určené pro individuální výstavbu. Na hranice jednotlivých pozemků budou přivedeny inženýrské sítě (vodovod, kanalizace – již dokončeno, elektrická přípojka), dále zajištěno vybudování komunikací a veřejného osvětlení. Na této lokalitě bude postaven také vzorový řadový dům provedený jako montovaná stavba  s kontaktním zateplovacím systémem. Tyto montované domy budou dvoupodlažní o velikosti 4+1. V základním provedení je zahrnuto oplocení pozemku, přístupová komunikace ze zámkové dlažby, dřevěná pergola pro parkování a venkovní prostorná na terasa. Ceny domků od 2.580.000,- Kč a bytů od 826.000,- Kč.
Foto: Zavadilka Plzeň s.r.o.

Foto: Oxes Tachov s.r.o.

Projekt:  Bytový dům Rokycany, Sladovnická ul.
Developer: Zavadilka Plzeň s.r.o.
Prodejce: ARCO reality s.r.o.

Moderní bydlení v historické části města Rokycan u Malého náměstí, to je projekt bytového domu ve Sladovnické ulici. Při projektování tohoto čtyřpodlažního domu se sedlovou střechou bylo přísně dbáno na architektonické řešení stavby vzhledem k umístění v památkové zóně města. V nabídce je 15 zajímavě řešených bytů o velikosti 1 - 3+kk. Při realizaci interiéru spolupracujeme s bytovým architektem. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku u domu. V současné době je dokončena hrubá stavba, od září jsou plánovány pravidelné prohlídky se zájemci. Hlavními partnery pro financování se staly Hypoteční banka a.s. a Modrá pyramida stavební spořitelna a.s. Pro klienty jsou připraveny výhodné hypotéky s různými bonusy. Ceny bytů od 1.390.000,- Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: InterCora, spol. s r.o.

Projekt: Švabinské terasy
Developer: InterCora, spol. s r.o.
Prodejce: RKI, s.r.o.

Nový projekt sedmi moderních bytových domů s 88 bytovými jednotkami v klidné části Plzeň - Lobzy. V současné době probíhá výstavba 1. etapy - domů 1 - 4. Bytové jednotky jsou atraktivní pro svůj krásný výhled z teras nebo balkonů na město Plzeň. Dispozice bytů od 1+kk (40 m²) až po 5+1 (135 m²). Každý byt bude mít balkon nebo terasu, převážně orientované na jih a západ. Přízemní byty budou mít k dispozici malou předzahrádku. Součástí projektu je velké množství zeleně a dětské hřiště. Ceny bytů od 1.755.000,- Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: STAMA PRIMA s.r.o.

Projekt: Rodinné domy Chválenice u Plzně
Developer: STAMA PRIMA s.r.o.
Prodejce: RK PUBEC s.r.o.

Řadové rodinné domy ve Chválenicích u Plzně jsou situovány v klidné lokalitě "Za Kostelem". Nepodsklepené rodinné domy s dispozicí 4 + kk a celkovou užitkovou plochou 133,5 m² jsou umístěny na oplocených zasíťovaných pozemcích s výměrou 316 - 525 m². Přízemí domů je rozděleno na zádveří, obývací pokoj, kuchyni, WC a sprchový kout, garáž s možností úložného prostoru. V podkroví jsou projektovány 3 ložnice, velká koupelna s WC, chodba a 2 balkóny. Z 11 jsou v nabídce poslední 4 volné rodinné domy. Ceny domů od 3.369.200,-Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: SP MÁCHOVA DEVELOP s.r.o.

Projekt: Rodinné a bytové domy Sušice - Na Hrázi
Developer: SP MÁCHOVA DEVELOP s.r.o.

V lokalitě Na Hrázi probíhá výstavba 16 bytových jednotek v rekonstruovaném objektu, 9 rodinných domů, 4 dvojdomů a 4 bytových domů s byty různých velikostí. Lokalita se nachází v klidné části města Sušice, nedaleko centra a veškerého občanského vybavení. Vzhledem k poloze, jsou domy určeny pro trvalé bydlení, tak i rekreaci. Projekt je ve fázi stavebního řízení - více informací na internetových stránkách.
30.08.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444